OnLaptop Premium Service

Reparatii fara bataie de cap

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de " OnLaptop Premium Service "

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


         OnLaptop Premium Service ofera clientilor sai un nivel superior de servicii pentru laptopurile lor. Acestea sunt beneficiile service-ului nostru premium: Retur Gratuit in 60 de zile, Montaj ultra rapid, Pick-Up & Return GRATUIT, Prioritate in service, Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei si Tehnicieni cu experienta.

 1. Retur Gratuit in 60 de zile ofera clientilor nostri oportunitatea de a returna produsele in primele 60 de zile in cazul in care nu sunt multumiti de produsul cumparat. De asemenea, acest lucru ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele fara a fi nevoiti sa plateasca taxe suplimentare pentru retur.
 2. Montajul ultra rapid ofera clientilor acces la produsele lor in cel mai scurt timp posibil. Tehnicienii nostri cu experienta se asigura ca produsele sunt instalate si configurate corect, astfel incat sa poata fi utilizate imediat.
 3. Pick-Up & Return GRATUIT ofera clientilor nostri posibilitatea de a ne trimite produsele gratuit pentru service si, de asemenea, sa le returnam produsele dupa ce au fost serviciate. Acest lucru este foarte convenabil pentru clientii nostri, deoarece nu trebuie sa se preocupe de taxele de transport.
 4. Prioritate in service ofera clientilor nostri prioritate in ceea ce priveste repararea laptopurilor lor. Acest lucru le ofera clientilor nostri siguranta ca laptopul lor va fi reparat in cel mai scurt timp posibil.
 5. Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei ofera clientilor nostri posibilitatea de a inlocui produsele defecte in perioada garantiei. Acest lucru ofera clientilor nostri siguranta ca vor primi un produs nou sau reparat in cel mai scurt timp posibil.
 6. Tehnicienii nostri cu experienta se asigura ca laptopurile clientilor nostri sunt reparate corect si rapid. Acestia sunt specializati in repararea laptopurilor si ofera clientilor nostri servicii de inalta calitate.

OnLaptop Premium Service ofera clientilor nostri un nivel superior de servicii si beneficii pentru laptopurile lor. Acestea sunt Retur Gratuit in 60 de zile, Montaj ultra rapid, Pick-Up & Return GRATUIT, Prioritate in service, Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei si Tehnicieni cu experienta. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care OnLaptop Premium Service le ofera clientilor sai

Ce ar trebui să mai știi

 • Ce este "OnLaptop Premium Service"?

  "Premium Service" este un serviciu oferit pentru toti clientii care cumpara componente pentru laptop de la noi si doresc montaj profesional fara batai de cap. OnLaptop ofera un montaj profesional pentru orice componenta cumparata de la noi si include o garantie de 12 luni pentru orice lucrare realizata. "detalii garantie service"

  In plus, oferim si consiliere tehnica si sfaturi inainte de realizarea lucrarilor, pentru ca dvs. sa puteti obtine cele mai bune rezultate.

 • Cat timp dureaza inlocuirea unui display de laptop?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Cat costa inlocuirea unui piese?

  Costul pentru inlocuirea unui display de laptop difera in functie de gradul de dificultate. In majoritatea cazurilor, manopera pentru inlocuire este intre 150 si 350 LEI.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.