Premium Service OnLaptop

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Reparatii fara bataie de cap

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de " OnLaptop Premium Service "


         OnLaptop Premium Service ofera clientilor sai un nivel superior de servicii pentru laptopurile lor. Acestea sunt beneficiile service-ului nostru premium: Retur Gratuit in 60 de zile, Montaj ultra rapid, Pick-Up & Return GRATUIT, Prioritate in service, Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei si Tehnicieni cu experienta.


Mentenanta SilverTech

-5% manoperă: laptop-uri

-5% manoperă: telefoane

-5% manoperă: desktop-uri

-5% manoperă: console gaming

-5% piese: laptop-uri

-5% piese: desktop-uri

-5% piese: telefoane

-5% piese: console gaming

5x preluări gratuite (Pick-Up&Return)

5x refuzuri reparații gratuite

1h consultanță gratuită

Deplasare la sediu(1x/lună, la cerere)

Plată la termen

95% reparatii in aceeasi zi

5x sesiuni asistență remote gratuite

Manager de cont dedicat

5x livrări gratuite în țară

Prețuri speciale pentru angajați

Fara acces CRM


Mentenanta Goldnet

-10% manoperă: laptop-uri

-10% manoperă: telefoane

-10% manoperă: desktop-uri

-10% manoperă: console gaming

-10% piese: laptop-uri

-10% piese: desktop-uri

-10% piese: telefoane

-10% piese: console gaming

10x preluări gratuite(Pick-Up&Return)

10x refuzuri reparații gratuite

2h consultanță gratuită

Deplasare la sediu(2x/lună, la cerere)

Plată la termen

95% reparatii in aceeasi zi

10x sesiuni asistență remote gratuite

Manager de cont dedicat

10x livrări gratuite în țară

Prețuri speciale pentru angajați

Fara acces CRM


Mentenanta Platinum

-15% manoperă: laptop-uri

-15% manoperă: telefoane

-15% manoperă: desktop-uri

-15% manoperă: console gaming

-15% piese: laptop-uri

-15% piese: desktop-uri

-15% piese: telefoane

-15% piese: console gaming

15x preluări gratuite(Pick-Up&Return)

15x refuzuri reparații gratuite

3h consultanță gratuită

Deplasare la sediu (3x/lună, la cerere)

Plată la termen

95% reparatii in aceeasi zi

15x sesiuni asistență remote gratuite

Manager de cont dedicat

15x livrări gratuite în țară

Prețuri speciale pentru angajați

Cu acces CRM


1. Retur Gratuit in 60 de zile ofera clientilor nostri oportunitatea de a returna produsele in primele 60 de zile in cazul in care nu sunt multumiti de produsul cumparat. De asemenea, acest lucru ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele fara a fi nevoiti sa plateasca taxe suplimentare pentru retur.

2. Montajul ultra rapid ofera clientilor acces la produsele lor in cel mai scurt timp posibil. Tehnicienii nostri cu experienta se asigura ca produsele sunt instalate si configurate corect, astfel incat sa poata fi utilizate imediat.
3. Pick-Up & Return GRATUIT ofera clientilor nostri posibilitatea de a ne trimite produsele gratuit pentru service si, de asemenea, sa le returnam produsele dupa ce au fost serviciate. Acest lucru este foarte convenabil pentru clientii nostri, deoarece nu trebuie sa se preocupe de taxele de transport.
4. Prioritate in service ofera clientilor nostri prioritate in ceea ce priveste repararea laptopurilor lor. Acest lucru le ofera clientilor nostri siguranta ca laptopul lor va fi reparat in cel mai scurt timp posibil.
5. Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei ofera clientilor nostri posibilitatea de a inlocui produsele defecte in perioada garantiei. Acest lucru ofera clientilor nostri siguranta ca vor primi un produs nou sau reparat in cel mai scurt timp posibil.

Tehnicienii nostri cu experienta se asigura ca laptopurile clientilor nostri sunt reparate corect si rapid. Acestia sunt specializati in repararea laptopurilor si ofera clientilor nostri servicii de inalta calitate.
OnLaptop Premium Service ofera clientilor nostri un nivel superior de servicii si beneficii pentru laptopurile lor. Acestea sunt Retur Gratuit in 60 de zile, Montaj ultra rapid, Pick-Up & Return GRATUIT, Prioritate in service, Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei si Tehnicieni cu experienta. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care OnLaptop Premium Service le ofera clientilor sai

Ce ar trebui să mai știi

 • Ce este "OnLaptop Premium Service"?

  "Premium Service" este un serviciu oferit pentru toti clientii care cumpara componente pentru laptop de la noi si doresc montaj profesional fara batai de cap. OnLaptop ofera un montaj profesional pentru orice componenta cumparata de la noi si include o garantie de 12 luni pentru orice lucrare realizata. "detalii garantie service"

  In plus, oferim si consiliere tehnica si sfaturi inainte de realizarea lucrarilor, pentru ca dvs. sa puteti obtine cele mai bune rezultate.

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.