Mouse Gaming

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Mouse Gaming

Un mouse gaming este proiectat special sa iti ofere o experienta mai precisa si mai confortabila in jocuri. Dar nu doar aceasta este utilitatea unui mouse gaming. Comparativ cu un mouse obisnuit, mouse-urile de gaming sunt echipate cu caracteristici mai avansate, precum senzori DPI de inalta precizie, un design ergonomic si confortabil, sau butoane programabile si iluminare RGB.

Mouse-ul de gaming poate fi folosit chiar si pentru utilizarea office la birou atunci cand lucrezi la proiecte deoarece acesta ofera precizie, design ergonomic iar asta il face mult mai confortabil si facil.

Cum imi aleg corect un mouse gaming?

In primul rand, trebuie sa iti iei in calcul la ce vei folosii noul tau mouse de gaming. Daca il achizitionezi strict pentru jocuri, si petreci mult timp in fata calculatorului, iti va trebuii un mouse rapid, si cu butoane programabile in jocuri.
Daca vei folosii mouse-ul atat in jocuri cat si pentru lucratul la birou, iti recomandam un mouse gamig wireless, cu DPI cat mai mare, de preferat reglabil, majoritatea mouse-urilor de gaming ofera DPI reglabil la buton in diferite optiuni (800-2000) (4000-16000 DPI) .

Majoritatea mouse-urilor pentru gaming sunt dotate cu iluminare RGB, care adauga un element visual atractiv. Unele mouse-uri pentru gaming permit ajustarea iluminarii pentru a se potrivii preferintelor tale de culoare, dar si a sensivitatii luminii.

In concluzie, mouse-urile de gaming sunt un instrument esential pentru orice gamer pasionat. Cu caracteristici precum precizie, sensibilitate ajustabila, design ergonomic, butoane programabile si iluminare RGB.

In cadrul Magazinului Online OnLaptop Service & Shop, ti-am pregatit o categorie numita “Mouse Gaming” ce iti ofera o gama larga de mouse-uri pentru gaming din care sa alegi.