Mousepad Gaming

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Mousepad Gaming

Alege un mousepad gaming cu iluminare sau fara, mediu, mic sau mare exact pe placul tau!

Daca pana acum nu ai dat atentie acestui lucru trebuie sa stii ca un mousepad ales corect iti va oferii o miscare mult mai buna a mouse-ului tau si va imbunatatii confortul utilizarii unui mouse.

Iti recomandam sa optezi pentru un mousepad de gaming deoarece sunt concepute special pentru o miscare lina si cu precizie a mouse-ului, mai mult acestea vin in 3 tipuri de dimensiuni, mari, medii si lungi. Un mousepad de gaming lung (XXL) iti va oferii suport pentru tastatura ta dar si pentru mouse-ul si telefonul tau.

Poti opta catre un mousepad de gaming cu iluminare, ce vine la pachet cu led-uri RGB sau ARGB ce pot fi personalizate si sincronizate cu alte dispozitive RGB din sistemul tau de gaming precum: Iluminarea memoriilor ram, placii video, sau a ventilatoarelor. Efectele luminoase ale unui mousepad cu iluminare rgb sunt extrem de placute ochiului si unele mousepad-uri permit personalizarea acestor efecte luminoase.

Daca nu esti un impatimit al iluminarii RGB, poti opta pentru un mousepad gaming fara iluminare, in dimensiunea de care ai nevoie, aceasta iti va oferii in continuare o miscare mult mai precisa a mouse-ului tau si iti va proteja biroul de zgarieturile provocate de mouse in timp.

In cadrul Magazinului Online OnLaptop Service & Shop, ti-am pregatit o categorie numita “Mousepad Gaming” ce iti ofera o gama larga de mousepad-uri pentru mouse-ul tau wireless sau cu fir.