Instalare Windows

Instalare Windows

Reparatii, inlocuire porturi audio

Reparatii, inlocuire porturi audio

Inlocuire procesor laptop

Rating:
100% of 100
500,00 RON
SKU
IPL
Disponibilitate: Stoc magazin suficient

Un procesor CPU este creierul operatiunilor pe laptop

Procesorul de laptop este o piesa CPU care se conecteaza pe placa de baza intr-un slot numit socket. Este distinct de memorie, unde sunt stocate informații, și de cardul sau chipul grafic, care gestionează redarea video și grafica pe ecran.

Principalii producatori de procesoare sunt Intel si AMD, fiecare ofera avantaje specifice in functie de sistemul actual si necesarul de upgrade. Procesoarele CPU sunt construite cu miliarde de tranzistori microscopici pe un singur chip de computer, iar odata cu avansul tehnologiei, acesti tranzistori devin tot mai mici.

Tranzistorii permit procesorului să realizeze calculele pentru a rula programe care sunt stocate în memoria sistemului. Producatorii Intel și AMD oferă procesoare cu chip-uri grafice și memorie, ceea ce înseamnă că pot opera mai mult decât funcțiile standard ale procesorului.

Ce tip de procesor acceptă sistemul sau placa de bază?

Procedura de inlocuire procesor laptop depinde foarte mult de tipul de laptop, placa de baza si tipul de chipset. Anumite modele foarte subțiri de laptopuri este posibil sa fie fabricate cu procesorul sudat direct pe placa de bază. Verificam informatiile oferite de producătorul sistemului de laptop pentru a identifica placa de bază înainte de schimbarea procesorului.  

Chiar dacă procesorul și slotul plăcii de bază se potrivesc, este esențial să ne asiguram că BIOS-ul plăcii de bază acceptă noul procesor. Unele placi de bază mai vechi nu au suport BIOS pentru procesoare mai noi, iar acest lucru poate fi problematic: sistemul poate sa nu porneasca ori poate sa afișeze un comportament necorespunzător.

Trebuie să ne asiguram că piesele sunt compatibile din perspectivă termică.

O altă considerație in materie de upgrade este că procesoarele mai rapide și procesoarele cu mai multe nuclee pot afecta temperatura sistemului si necesarul de alimentare energetica de la sursa. Fiecare laptop este conditionat de o cantitate maximă de putere pe care soluția de răcire a procesorului va trebui să o furnizeze, suntem atenti la acest factor.

Cea mai buna alegere in materie de performanta

Cand alegem noul procesor trebuie sa stim functia laptop-ului si necesarul tau de performanta. Lucrezi intens in multiple programe de randare video, animatii, proiectare 3D, design grafic, editare sunet, fotografie? Esti pasionat de jocuri video care solicita performante superioare de procesare? Ai nevoie de laptop pentru divertisment? 

Criterii esentiale pentru upgrade de procesor

Caracteristicile de performanță care diferențiază procesoarele de laptop includ numarul de nuclee interioare (dual-core, quad-core, six-core), frecventa de lucru, memoria cache și viteza BUS, inclusiv viteza chip-ului în sine. Pentru a înțelege performanța necesară pentru noul procesor, va trebui să analizam studii comparative sau criterii de referință între diferite modele compatibile cu laptopul si sa facem alegerea optima pentru sistemul tau.

Specificatii tehnice
Disponibilitate:Stoc magazin suficient
Garantie:Nu se aplica
AplicabilitateNotebook / Laptop, Sisteme desktop
Descrierein curand
Beneficii- montaj efectuat de o persoana calificata
- diagnosticare gratuita in 60 minute
- peste 90% dintre reparatii realizate in aceeasi zi
- rata de succes a reparatiilor pentru laptop-uri si calculatoare depaseste 95%
- cel mai bun raport calitate/pret
- folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
- plata in rate
Limitari- serviciul NU se realizeaza la domiciliul clientului
- nu se pot aplica teste exhaustive de functionare
- nu se repara fara acordul clientului
- fotografiile produselor prezentate au caracter informativ
- doar piesele montate intr-un service autorizat beneficiază de garantie, iar acest lucru este probat prin bonul si factura emise de service-ul intermediar
Write Your Own Review
You're reviewing:Inlocuire procesor laptop
Recenzia dumneavoastra
Intrebarile si raspunsurile clientilor
Nu sunt intrebari
Ai nelamuriri?