Reparatii, inlocuire balamale

SKU
RIBL
Rating:
100% of 100
150,00 RON
Ai nevoie de ajutor? WhatsApp 031 005 9595
Stoc magazin suficient
Onlaptop Premium Service

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

Faci montajul la noi si beneficiezi de "OnLaptop Premium Service".

Livrare rapida

Livrare rapida

Livram rapid din stoc propriu
Pick-up & Return

Service Pick-up & Return

Preluarea prin curier a produsului defect
Componente laptop

Peste 90 000 de produse

100% Compatibile cu laptopul tau + Montaj si Garantie
montaj in aceeasi zi

+10 000 laptopuri reparate

Peste 10 000 de laptopuri reparate, 90% in aceeasi zi
Social share:

Eșecul balamalei este o problemă comună care poate afecta toate mărcile de laptop

Chiar daca vorbim de dispozitive foarte performante, de materialele folosite și de prețul dispozitivului, defectiunile se pot intampla foarte usor. Balamalele metalice se pot rupe fizic sau se pot desprinde de piesele de plastic pe care sunt montate. Problema devine evidenta, de obicei, atunci când monitorul se desprinde de display.

Uneori primim laptopuri aduse la service în două piese, monitor si baza. În alte cazuri, o singură balama este desprinsa, iar ecranul se distanteaza de bază pe o singură parte.

Dacă observi desprinderea unei balamale, este recomandat să o reparam mai devreme decât mai târziu, deoarece defectiunea poate provoca probleme mai mari prin deconectarea cablurilor de la display catre placa de baza.

Reparatia sau inlocuirea unor piese va fi necesară atunci când balamalele laptopului s-au rupt, s-au intepenit ori s-au desprins din suporturi si nu mai mentin greutatea ecranului.

Daca balamalele s-au desprins, pot fi prinse la loc sau inlocuite

Înlocuirea balamalei solicita dezasamblare, iar operatiunea va fi efectuata de un specialist. Aceasta procedura va anula garanția pentru dispozitiv.

Demontarea laptopului variază foarte mult în funcție de producător, iar unele prinderi difera, dar in esenta indeplinesc aceeasi functie. Pentru a inlocui balamalele trebuie sa deconectam toate cablurile care conecteaza display-ul la placa de baza, sa indepartam monitorul si sa desurubam balamelele defecte.

Lucram exclusiv cu piese de schimb originale pentru cea mai buna compatibilitate.

Fiecare model de laptop este prevazut cu balamale care pot fi comandate de la producatori sau distribuitori înainte de montare. Balamalele nu sunt foarte scumpe, dificil de găsit sau dificil de montat, insa procedurile de inlocuire trebuie efectuate corect pentru siguranta dispozitivului.

Un serviciu de reparare a balamalei laptop implică în mod obișnuit să demontăm ansamblul de ecran al laptopului, precum și piesele corespunzătoare care trebuie reparate sau înlocuite, cum ar fi balamalele și componentele carcasei din plastic. În unele cazuri, este posibil să fie nevoie de noi conexiuni cu display-ul, ori chiar o inlocuire de display, in functie de tipul reparatiei.

Uneori poate fi nevoie de o simpla strangere a unui surub.

Balamalele pentru laptop sunt de obicei atașate la rama computerului cu ajutorul unor suruburi minuscule. Pentru a ne asigura că balamalele funcționează corect, recomandam ca balamalele sa fie inspectate periodic pentru a observa efectele unui stres mecanic.

Specificatii tehnice
Disponibilitate:Stoc magazin suficient
Producator / CompatibilAll brands
Garantie:Nu se aplica
AplicabilitateNotebook / Laptop
Descrierein lucru
Beneficii- montaj efectuat de o persoana calificata
- diagnosticare gratuita in 60 minute
- peste 90% dintre reparatii realizate in aceeasi zi
- rata de succes a reparatiilor pentru laptop-uri si calculatoare depaseste 95%
- cel mai bun raport calitate/pret
- folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
- plata in rate
Limitari- serviciul NU se realizeaza la domiciliul clientului
- nu se pot aplica teste exhaustive de functionare
- nu se repara fara acordul clientului
- fotografiile produselor prezentate au caracter informativ
- doar piesele montate intr-un service autorizat beneficiază de garantie, iar acest lucru este probat prin bonul si factura emise de service-ul intermediar
ATENTIE: Preturile sunt estimate pentru cele mai comune modele din piata, pot exista laptop-uri care sa nu se incadreze in preturile de mai sus
Scrie propriul review
Scrie o recenzie despre:Reparatii, inlocuire balamale
Recenzia dumneavoastra
Intrebarile si raspunsurile clientilor
Sunt Stefan Alexandru din Roman Judetul Neamt am primit un laptop hp de la o firma ipso narda inpachetat in cutie cu tot ce are in el merge extrordinar are incarcator nou nout nu este rupt nu are defectiuni adica la portul de incarcare laptopul nu are nicio problema cu carcasa oricum daca il aprinzi merge full adica cand il pui in priza sa aprinde in 3 secunde sa nu va suparati cand a venit laptopul de la firma a fost trimis la fan curier de catre personalul de la liceul numarul 3 din Roman de catre Profesorul Radu Florin ca mi la dat mie stii de ce pentru ca am luat note marii si lam primit gratis adica nu stiu ce sa spun ca la pretul standard este de 3000 de lei displeyul este foarte buna ecranul de la laptop nu este spart balamalele de la laptop merge bine tastele de la laptop merge bine stii dumneavoastra ca la laptopul hp cand dai la 100 volumul are bass foarte puternic si se aude tare portul usb de la laptop merge bine cand scriu pe laptop ventilatorul merge mai repede decat credeam
Ai nelamuriri?
FII PE PACE, TOTUL VA FI BINE

Tehnologia avansează, dar și expertiza tehnică.

Cunoaștem în detaliu din experiență toate particularitățile tehnice necesare pentru fiecare brand de laptop disponibil pe piață. Laptopurile sunt o provocare, cât și o pasiune deosebită pentru electroniști deoarece piesele sunt miniaturizate și corelate în circuite integrate: toate piesele sunt asamblate într-un spațiu foarte compact, insa modalitatile de abordare ale sistemului sunt asemanatoare.

Avem expertiza tehnica pentru toti producatorii de laptop.

Iti mai recomandam si

Nu ai gasit piesa dorita?

Comanda rapida

Trimite cererea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!