Reparatii, inlocuire balamale

SKU
RIBL
Rating:
100% of 100
150,00 RON
Ai nevoie de ajutor? WhatsApp 031 005 9595
Stoc magazin suficient

OnLaptop vine acum la tine!

Venim noi sa ridicam laptopul. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta.

EasyBox

Rapid si aproape de casa ta

Service Pick-up & Return

Preluarea prin curier a produsului defect

Peste 20 000 de produse

100% Compatibile

Montaj SameDay

Peste 90% in aceeasi zi
Social share:

Eșecul balamalei este o problemă comună care poate afecta toate mărcile de laptop

Chiar daca vorbim de dispozitive foarte performante, de materialele folosite și de prețul dispozitivului, defectiunile se pot intampla foarte usor. Balamalele metalice se pot rupe fizic sau se pot desprinde de piesele de plastic pe care sunt montate. Problema devine evidenta, de obicei, atunci când monitorul se desprinde de display.

Uneori primim laptopuri aduse la service în două piese, monitor si baza. În alte cazuri, o singură balama este desprinsa, iar ecranul se distanteaza de bază pe o singură parte.

Dacă observi desprinderea unei balamale, este recomandat să o reparam mai devreme decât mai târziu, deoarece defectiunea poate provoca probleme mai mari prin deconectarea cablurilor de la display catre placa de baza.

Reparatia sau inlocuirea unor piese va fi necesară atunci când balamalele laptopului s-au rupt, s-au intepenit ori s-au desprins din suporturi si nu mai mentin greutatea ecranului.

Daca balamalele s-au desprins, pot fi prinse la loc sau inlocuite

Înlocuirea balamalei solicita dezasamblare, iar operatiunea va fi efectuata de un specialist. Aceasta procedura va anula garanția pentru dispozitiv.

Demontarea laptopului variază foarte mult în funcție de producător, iar unele prinderi difera, dar in esenta indeplinesc aceeasi functie. Pentru a inlocui balamalele trebuie sa deconectam toate cablurile care conecteaza display-ul la placa de baza, sa indepartam monitorul si sa desurubam balamelele defecte.

Lucram exclusiv cu piese de schimb originale pentru cea mai buna compatibilitate.

Fiecare model de laptop este prevazut cu balamale care pot fi comandate de la producatori sau distribuitori înainte de montare. Balamalele nu sunt foarte scumpe, dificil de găsit sau dificil de montat, insa procedurile de inlocuire trebuie efectuate corect pentru siguranta dispozitivului.

Un serviciu de reparare a balamalei laptop implică în mod obișnuit să demontăm ansamblul de ecran al laptopului, precum și piesele corespunzătoare care trebuie reparate sau înlocuite, cum ar fi balamalele și componentele carcasei din plastic. În unele cazuri, este posibil să fie nevoie de noi conexiuni cu display-ul, ori chiar o inlocuire de display, in functie de tipul reparatiei.

Uneori poate fi nevoie de o simpla strangere a unui surub.

Balamalele pentru laptop sunt de obicei atașate la rama computerului cu ajutorul unor suruburi minuscule. Pentru a ne asigura că balamalele funcționează corect, recomandam ca balamalele sa fie inspectate periodic pentru a observa efectele unui stres mecanic.

Specificatii tehnice
Disponibilitate:Stoc magazin suficient
ProducatorAll brands
Garantie:Nu se aplica
AplicabilitateNotebook / Laptop
Descrierein lucru
Beneficii- montaj efectuat de o persoana calificata
- diagnosticare gratuita in 60 minute
- peste 90% dintre reparatii realizate in aceeasi zi
- rata de succes a reparatiilor pentru laptop-uri si calculatoare depaseste 95%
- cel mai bun raport calitate/pret
- folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
- plata in rate
Limitari- serviciul NU se realizeaza la domiciliul clientului
- nu se pot aplica teste exhaustive de functionare
- nu se repara fara acordul clientului
- fotografiile produselor prezentate au caracter informativ
- doar piesele montate intr-un service autorizat beneficiază de garantie, iar acest lucru este probat prin bonul si factura emise de service-ul intermediar
ATENTIE: Preturile sunt estimate pentru cele mai comune modele din piata, pot exista laptop-uri care sa nu se incadreze in preturile de mai sus
Scrie propriul review
Scrie o recenzie despre:Reparatii, inlocuire balamale
Recenzia dumneavoastra
Intrebarile si raspunsurile clientilor
Nu sunt intrebari
Ai nelamuriri?
FII PE PACE, TOTUL VA FI BINE

Tehnologia avansează, dar și expertiza tehnică.

Cunoaștem în detaliu din experiență toate particularitățile tehnice necesare pentru fiecare brand de laptop disponibil pe piață. Laptopurile sunt o provocare, cât și o pasiune deosebită pentru electroniști deoarece piesele sunt miniaturizate și corelate în circuite integrate: toate piesele sunt asamblate într-un spațiu foarte compact, insa modalitatile de abordare ale sistemului sunt asemanatoare.

Avem expertiza tehnica pentru toti producatorii de laptop.
Nu ai gasit piesa dorita?

Comanda rapida

Trimite cererea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!