SERVICE CALCULATOARE
Personal specializat si aparatura performanta pentru reparatii calculatoare

PLATA IN RATE 
Maresti performata sau repari calculatorul cu plata in rate fara dobanda.

IMBUNATATIRE CALCULATOR
Daca vrei un calculator performant te asteptam cu el in service pentru o evaluarea GRATUITA

Identificam si reparam toate problemele care pot aparea la un calculator

Principala noastra prioritate este clientul. La Service OnLaptop oferim reparatii calculatoare si dispunem de personal calificat si echipamente profesionale de testare necesare pentru a repara cele mai complicate probleme care apar la un calculator.

Specialistii nostri va stau la dispozitie astfel incat sa identificam exact principala problema pe care o intampinati cu calculatorul dvs. .

Cand trebuie sa ajungi cu pc-ul intr-un centru de Service Calculatoare ?

calculatorul nu primeste curent
calculatorul nu booteaza
calculatorul bipaie si se inchide
calculatorul se aprinde dar nu se vede nimic pe monitor
calculatorul se misca greu
am facut update de windows nu a mai pornit
calculatorul se blocheaza (ingheata imaginea)
calculatorul se inchide brusc
se blocheaza cand ma uit la film
calculatorul se inchide si se deschide singur

dupa update de windows nu mai porneste
calculatorul nu intra in windows
calculatorul se aprinde si se stinge imediat
pc-ul ramane blocat la logo-ul de inceput
vreau sa fac update de BIOS
calculatorul se aprinde singur
calculatorul ramane blocat la logo
windows 10 se blocheaza la instalare
calculator blocat in bios
nu mai porneste dupa update de bios

calculatorul este virusat
instalare windows 10 pe calculator
se aude tare ventilatorul la calculator(zgonotos, vajaie)
probleme hard disk(caraie, se aude un tacanit)
ecran albastru windows 10,8 sau 7
pentru devirusare calculator
instalare windows pe pc
salvare datele de pe calculator
vreau sa instalez program de contabilitate

service calculatoare

Service Calculatoare

Fie ca functionalitatea calculatorului depinde de o problema software sau hardware, Service OnLaptop este solutia!

Avem persoane desemnate care va pot consilia aspura felului in care puteti gestiona problemele pe care le intampinati cu calculatorul dvs. si ce puteti face pentru a efectua o intretinere corespunzatoare.
Centrele de service calculatoare OnLaptop sunt dotate cu aparatura adecvata, echipamente de testare si scule profesionale, astfel incat putem repara calculatoare de orice fel .
La preluarea comenzilor, fiecare calculator dispune de fisa de service, care ne va ajuta sa urmarim istoricul echipamentului.

Mai jos gasiti o lista cu componentele calculatorului care poti fi imbunatatite pentru o performanta mai mare :

Upgrade : O versiune mai noua a unor produse de tip hardware sau software, menite sa imbunatateasca performantele anterioare ale echipamentelor de calcul.

RAM ( Random Access Memory ), este o forma de stocare a datelor informatice, un dispozitiv de memorie cu acces aleator ce permite datelor sa fie citite si scrise in aproximativ acelasi timp, indiferent de ordinea accesarii lor.

HDD ( HardDisk sau HardDrive ) reprezinta cea mai importanta unitate de stocare a datelor. Acestea sunt inmagazinate permanent, indiferent daca calculatorul este deschis sau închis . Pe HDD sunt stocate toate fisierele de date ale utilizatorului si serveste drept memorie non-volatila ,mediu de stocare pentru documentele ,fisierele sau aplicatiile utilizatorului.

SSD (Solid State Drive) – este cel mai rapid dispozitiv de stocare pentru datele de pe calculator. Este mult mai rapid decat un HardDisk si mai rezistent la socurile mecanice

CPU – Procesorul (Central Processing Unit) reprezinta, conform denumirii, unitatea principala de procesare. Calculele simple sau complexe, prelucrarea algoritmilor si obtinerea rezultatelor se desfasoara aici. In ultima instanta, toate celelalte componente din sistem exista in jurul procesorului.

Placa Video este responsabila cu afisarea imaginilor pe ecranul monitorului si este a doua componenta, dupa procesor, care determina puterea unui calculator si de aceea si in cazul ei este recomandat sa nu facem economie atunci cind dorim sa o cumparam. Insa, in lipsa resurselor financiare, recomandat ar fi un procesor puternic si o placa medie ca performante decat invers.

Placa audio este componenta sistemului care se ocupa cu tot ceea ce inseamna sunet, de la mesajele sonore ale sistemului de operare, pana la sunetele din jocuri.

Placa de baza este componenta hardware ce asigura interconectarea fizica si o parte din cea functionala a tuturor celorlalte componente ( hardware si software ) ale unui calculator.