Service laptop ClevoService laptop Clevo
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Laptop Clevo Curatare, Upgrade sau Reparații

021 555 94 46

Te așteptăm cu drag în service-ul OnLaptop de la adresa: Str. Inginer Vasile Cristescu, nr. 6 Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: Luni-Vineri:09:00-19:00

+159 locatii de preluare Vezi Detalii

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul PickUp&Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Service Laptop Clevo suntem experti in curatare, upgrade si reparatii laptop Clevo si oferim servicii de inalta calitate, profesionale. Echipa noastra este formata din tehnicieni specializati in laptopurile Clevo si avem o intelegere profunda a nevoilor si standardelor acestora. Prin urmare, va putem oferi o gama extinsa de servicii pentru reparatii laptop Clevo, inclusiv:

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop | Inlocuire Tastatura pentru laptop

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile Clevo, cunoscute pentru designul compact si rezistenta lor, pot suferi defectiuni in timp. Pentru repararea unui laptop Clevo defect, recomandam serviciile de reparatii laptop Clevo puse la dispozitie de catre OnLaptop.

De asemenea, pentru a mentine laptopul intr-o stare optima, efectuarea regulata a mentenantei pentru laptop este recomandata.

Prin indepartarea prafului, murdariei si schimbarea pastei termoconductoare de pe procesor si placa video, puteti reduce riscul de supraincalzire si mentine laptopul intr-o forma excelenta.

Echipa noastra ofera diagnostic gratuit si precis pentru orice problema hardware sau software cu care se confrunta laptopul. Avem echipamente de ultima generatie pentru a efectua Reparatii Laptop Clevo cu succes si precizie.


Service laptop Clevo

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP CLEVO

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop CLEVO

OnLaptop este importatorul tau de incredere pentru piese de schimb dedicate pentru reparatii laptop Clevo. Indiferent de problema cu care te confrunti, avem disponibile piesele de care ai nevoie pentru a-ti repara laptopul. Acceseaza magazinul nostru online si vei gasi urmatoarele piese pentru laptopul Clevo: Display Laptop, Tastatura, Baterii, Incarcator, Carcase, Memorii RAM, HDD, SSD, Accesorii pentru laptopuri Clevo.

Indiferent de problema cu care se confrunta laptopul tau, avem solutia potrivita. Echipa noastra de tehnicieni experimentati lucreaza cu meticulozitate si precizie pentru a repara dispozitivul tau in cel mai scurt timp posibil.


REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Laptopul tau Clevo se misca greu?

Cand laptopul tau incepe sa mearga lent, este momentul sa iei masuri! Echipa noastra de tehnicieni cu experienta este aici pentru a-ti oferi servicii de reparatii laptop Clevo, optimizare si upgrade.

Prin intermediul unui upgrade laptop, vei beneficia de performante maxime, iar acesta se va misca fluent, satisfacandu-ti toate nevoile.

Punem la dispozitie servicii personalizate de upgrade, adaptate nevoilor tale si ale laptopului tau, pentru ca acesta sa functioneze la capacitatea maxima.

Indiferent de piesa de care ai nevoie, fie ca este o memorie RAM suplimentara sau un nou SSD pentru laptopul tau, care iti ofera o capacitate de stocare mai mare si o viteza imbunatatita, ai ajuns la locul potrivit.

Nu sti de ce ai nevoie pentru ca laptopul tau sa functioneze cum trebuie? Nu iti face griji, echipa noastra iti ofera diagnosticare gratuita si vin cu propuneri de upgrade pentru laptopul tau, astfel laptopul tau se va comporta ca unul nou.

La service-ul OnLaptop ai parte de servicii pentru reparatii laptop Clevo, Upgrade si optimizare efectuate de tehnicieni specializati care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
REPARATII LAPTOP CLEVO RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile Clevo in cel mai scurt timp

Intelegem ca timpul tau este valoros, de aceea ne angajam sa oferim reparatii rapide si profesioniste pentru laptopurile Clevo. Ne straduim sa finalizam majoritatea reparatiilor in aceeasi zi, tinand cont de gravitatea problemei si disponibilitatea pieselor necesare. Astfel, iti oferim solutii eficiente, minimizand timpul in care laptopul tau este indisponibil.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop Clevo si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop Clevo, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile Clevo, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

Pick-Up&Return Gratuit

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Laptop Clevo - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service Laptop Clevo specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop Clevo?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Clevo?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

Ne descurcam de minune cu orice model de laptop Clevo

Suntem o echipa de ingineri electronisti cu ani buni de experienta, am trecut in revista majoritatea defectiunilor tipice pentru laptop Clevo, inclusiv solutiile de reparatie. Avem aparatura si instrumentarul necesare pentru toate tipurile de interventii tehnice. Oferim servicii experte in cel mai scurt timp, asigurate de garantie completa.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Clevo.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.