Service laptop ClevoService laptop Clevo
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP CLEVO!

SERVICE LAPTOP CLEVO

Un laptop Clevo este de incredere pana la proba contrarie

Daca ai probleme de hardware sau software cu laptopul Clevo, sa stii ca nu esti primul si nici ultimul. Oricat de bine sunt construite, mai devreme sau mai tarziu, e posibil sa apara o defectiune. Suntem un centru profesionist de reparații si upgrade pentru toate modelele de laptop Clevo, de gaming, business sau divertisment.

+90%

clienți mulțumiți

+10.000

laptopuri reparate

100%

eficiență în reparații

+90%

intervenții same-day

Putem obtine orice piesa este necesara pentru laptop-ul tau

Lucram in domeniul reparatiilor de laptop de peste 10 ani. Am adunat de-a lungul timpului un inventar de piese foarte generos pentru a fi de ajutor in reparatii si inlocuiri de piese. Daca nu avem o piesa necesara pe stoc, o putem comanda de la furnizori autorizati de piese, iar livrarea se face in cel mai scurt timp.


Lucram cu piese originale pentru compatibilitate exacta.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Siguranta in utilizare este un imperativ pentru dispozitivele care ies din service.

Lucram la standarde inalte – pornim de la diagnostic precis pentru a gasi cea mai eficienta solutie tehnica, apoi intervenim cu atentie si rabdare. Poti fi sigur ca gasim solutii inteligente pentru probleme simple sau complexe, iar procedurile de testare vor garanta rezultatele.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Putem rezolva in service probleme care par imposibile

Un laptop Clevo este predispus unor vulnerabilitati tipice pentru sisteme care functioneaza la capacitate ridicata in lipsa unei curatari periodice de sistem. Suntem abili in interventii hardware si software pentru orice tip de defectiune, asiguram reparatii foarte eficiente. Scopul nostru este de a oferi clienților servicii de reparații, mentenanta sau upgrade la cele mai inalte standarde.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Un diagnostic in detaliu va identifica problema cu exactitate

Avem tehnicieni bine pregatiti care stiu sa examineze lantul cauzal care a condus la aparitia unei defectiuni, sa recomande interventia eficienta, cat si sa o puna in practica. Putem rezolva orice problemă hardware sau software poti intampina cu un laptop Clevo si poti fi sigur ca testam de cateva ori inainte sa predam o reparatie efectuata.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Clevo ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Clevo ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Clevo.

 • Cat costa reparatia unui laptop Clevo ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Ne descurcam de minune cu orice model de laptop Clevo

Suntem o echipa de ingineri electronisti cu ani buni de experienta, am trecut in revista majoritatea defectiunilor tipice pentru laptop Clevo, inclusiv solutiile de reparatie. Avem aparatura si instrumentarul necesare pentru toate tipurile de interventii tehnice. Oferim servicii experte in cel mai scurt timp, asigurate de garantie completa.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Clevo.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.