Memorii Ram PC KingSpec

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Filtreaza

13 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Memorii RAM PC

Memoria RAM (Random Access Memory) este un component esential intr-un computer, memoria ram pentru pc joaca un rol crucial in ceea ce priveste viteza, performanta si buna functionare a calculatorului.

Atunci cand vorbim despre memorii ram pentru pc, trebuie sa stim ca functioneaza ca un spatiu temporar de stocare pentru date si instructiuni ce sunt accesate rapid de catre procesor. Aceasta este volatila, ceea ce inseamna ca datele se pierd atunci cand computerul este oprit sau repornit.

Este important sa stim ca indiferent de sistemul pe care il ai, este nevoie de cat mai multa memorie ram pc (Random Acces Memory), deoarece aceasta componenta este extrem de importanta pentru functionarea pc-ului dar si pentru a creste semnificabil performanta pentru calculator.

Cum sa alegi corect o memorie ram pc?

Cand trebuie sa alegi o memorie ram de pc, este important sa fi atent la specificatiile memoriei ram, acestea sunt diferentiate prin diferite modele de memorii ram pc (DDR3, DDR4, DDR5), numarul de pini ai memoriei ram pentru pc pini ( DDR2 si DDR3 au 240 pini pe cand DDR4 si DDR5 288 pini), Frecventa si tensiunea de alimentare (reprezinta masurarea memoriei ram ce este facuta in functie de cate clicuri pe secunde poate efectua). Frecventa si tensiuena de alimentere a unei memorii ram pc difera in functie de modelul memoriei ram astfel: DDR3 (800-2666,6 MHz și 1,5 V), DDR4 (1600-3200 MHz și 1,2 V), DDR5 (4800-6400 MHz și 1,1 V) si nu in ultimul rand trebuie sa fim atenti pentru ca latenta memoriei ram pentru pc sa fie exact ceea ce avem nevoie (CL11, CL16, CL18, etc.), cu cat latenta memoriei este mai mica cu atat este mai rapida.

Nu te descurci in alegerea memoriei ram pentru pc? OnLaptop iti pune la dispozitie o echipa de specialisti gata sa te ajute in alegerea si montajul memoriei ram pentru pc-ul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi fizic in service-ul nostru, sau sa trimiti laptopul in service prin curier!

Majoritatea interventiilor de inlocuire memorie ram pc sunt finalizate in aceeasi zi daca produsul se afla in stocul nostru.

La magazinul OnLaptop Service & Shop avem o categorie numita “Memorii Ram PC” unde vei gasii memorii ram pc DDR4, DDR5 dar si generatii mai vechi precum memoriile ram pentru pc-urile DDR3.

 

Intrebari frecvente pentru Memorii RAM PC

 • Cum alegi memoria RAM potrivita PC-ului tau?

  Compatibilitatea memoriei poate fi verificata usor in baza specificatiilor oferite de producatorul laptop-ului (ASUS, Lenovo, Apple, Acer, DELL, HP etc.)

 • Cum verifici compatibilitatea memoriei RAM?

  Cea mai simpla metoda pentru a comanda memoria dorita este sa compari specificatiile laptop-ului cu cele ale memoriei dorite.

 • Cat dureaza inlocuirea placutelor de memorie RAM?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.