Memorii RAM Laptop

Memorii RAM Laptop

IT suport & shop

Descopera cele mai noi modele si bucura-te de ofertele noastre avantajoase. Comanda acum si bucura-te de livrare rapida si de servicii premium pentru clienti. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Filtreaza

12 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Memorii RAM

Memoria RAM (Random Access Memory) reprezinta denumirea oferita pentru orice tip de memorie volatila de laptop, aceasta poate fi accesata aleator si ofera , indiferent de oridine, acces la orice adresa fiind creata prin intermediul unor cipuri (circuite integrate)

Aproape orice utilizator are nevoie de mai multa memorie ram laptop (Random Acces Memory), deoarece aceasta componenta a laptopului este extrem de importanta atat pentru functionarea dispozitivului dar si pentru o crestere a performantei pentru laptop.

Avantajul momeriei RAM consta in viteza de acces extrem de mare, fiind de mii de ori mai rapida si avand o capacitate potrivita de memorie pentru laptop, acesta poate oferii prelucrarea rapida si eficienta a datelor astfel marind performanta programelor pe care le folosesti.

Cum sa alegi corect o memorie ram laptop?

Atunci cand alegem o memorie ram de laptop, trebuie sa fim atenti la specificatiile acestora, precum modelul (DDR3,DDR4,DDR5), Frecventa si tensiunea de alimentare (masurarea memoriei RAM este facuta in functie de cate clicluri pe secunda poate efectua (orice citire/scriere reprezinta un ciclu).DDR3 (800-2666,6 MHz și 1,5 V), DDR4 (1600-3200 MHz și 1,2 V), DDR5 (4800-6400 MHz și 1,1 V)), numarul de pini ( DDR2 si DDR3 au 240 pini pe cand DDR4 si DDR5 288 pini), latenta memoriei ram (CL11, CL16, CL18, etc.)sss
Frecventa unei memorii ram laptop, trebuie aleasa cu atentie atunci cand urmeaza sa achizitionezi o memorie ram pentru laptop deoarece fiecare procesor suporta pana la o anumita frecventa maxima.

Nu te descurci in alegerea memoriei ram potrivita pentru dispozitivul tau? OnLaptop iti pune la dispozitie o echipa de specialisti gata sa te ajute in alegerea si montajul memoriei ram pentru laptopul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi fizic in service-ul nostru, sau sa trimiti laptopul in service prin curier!

Majoritatea interventiilor de inlocuire memorie ram laptop sunt finalizate in aceeasi zi daca produsul se afla in stocul nostru. La magazinul OnLaptop Service & Shop in categoria “Memorii RAM Laptop” vei gasii memorii ram laptop DDR4, DDR5 dar si generatii mai vechi precum memoriile ram pentru laptop DDR3.

Intrebari frecvente pentru Memorii RAM laptop

 • Cum alegi memoria RAM potrivita laptop-ului tau?

  Compatibilitatea memoriei poate fi verificata usor in baza specificatiilor oferite de producatorul laptop-ului (ASUS, Lenovo, Apple, Acer, DELL, HP etc.)

 • Cum verifici compatibilitatea memoriei RAM?

  Cea mai simpla metoda pentru a comanda memoria dorita este sa compari specificatiile laptop-ului cu cele ale memoriei dorite.

 • Cat dureaza inlocuirea placutelor de memorie RAM?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.