Memorii RAM Laptop KingSpec

Memorii RAM Laptop KingSpec

Memorii Ram Laptop - Solutii Profesionale pentru laptop

Memorii Ram laptop. Alege dintr-o gama variata de modele de memorii ram pentru laptop sau vino la noi cu notebook-ul tau. Descopera cele mai noi modele de memorii ram si bucura-te de ofertele noastre avantajoase. Comanda acum orice model de memorie ram laptop KingSpec si bucura-te de livrare rapida si de servicii premium de montaj. Ne vom asigura ca orice problema hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Filtreaza

13 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Memorii RAM

Memoria RAM (Random Access Memory) reprezinta denumirea oferita pentru orice tip de memorie volatila de laptop, aceasta poate fi accesata aleator si ofera , indiferent de oridine, acces la orice adresa fiind creata prin intermediul unor cipuri (circuite integrate)

Aproape orice utilizator are nevoie de mai multa memorie ram laptop (Random Acces Memory), deoarece aceasta componenta a laptopului este extrem de importanta atat pentru functionarea dispozitivului dar si pentru o crestere a performantei pentru laptop.

Avantajul momeriei RAM consta in viteza de acces extrem de mare, fiind de mii de ori mai rapida si avand o capacitate potrivita de memorie pentru laptop, acesta poate oferii prelucrarea rapida si eficienta a datelor astfel marind performanta programelor pe care le folosesti.

Cum sa alegi corect o memorie ram laptop?

Atunci cand alegem o memorie ram de laptop, trebuie sa fim atenti la specificatiile acestora, precum modelul (DDR3,DDR4,DDR5), Frecventa si tensiunea de alimentare (masurarea memoriei RAM este facuta in functie de cate clicluri pe secunda poate efectua (orice citire/scriere reprezinta un ciclu).DDR3 (800-2666,6 MHz și 1,5 V), DDR4 (1600-3200 MHz și 1,2 V), DDR5 (4800-6400 MHz și 1,1 V)), numarul de pini ( DDR2 si DDR3 au 240 pini pe cand DDR4 si DDR5 288 pini), latenta memoriei ram (CL11, CL16, CL18, etc.)sss
Frecventa unei memorii ram laptop, trebuie aleasa cu atentie atunci cand urmeaza sa achizitionezi o memorie ram pentru laptop deoarece fiecare procesor suporta pana la o anumita frecventa maxima.

Nu te descurci in alegerea memoriei ram potrivita pentru dispozitivul tau? OnLaptop iti pune la dispozitie o echipa de specialisti gata sa te ajute in alegerea si montajul memoriei ram pentru laptopul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi fizic in service-ul nostru, sau sa trimiti laptopul in service prin curier!

Majoritatea interventiilor de inlocuire memorie ram laptop sunt finalizate in aceeasi zi daca produsul se afla in stocul nostru. La magazinul OnLaptop Service & Shop in categoria “Memorii RAM Laptop” vei gasii memorii ram laptop DDR4, DDR5 dar si generatii mai vechi precum memoriile ram pentru laptop DDR3.

Intrebari frecvente pentru Memorii RAM laptop

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Cum alegi memoria RAM potrivita laptop-ului tau?

  Compatibilitatea memoriei poate fi verificata usor in baza specificatiilor oferite de producatorul laptop-ului (ASUS, Lenovo, Apple, Acer, DELL, HP etc.)

 • Cum verifici compatibilitatea memoriei RAM?

  Cea mai simpla metoda pentru a comanda memoria dorita este sa compari specificatiile laptop-ului cu cele ale memoriei dorite.

 • Cat dureaza inlocuirea placutelor de memorie RAM?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.