Service laptop Fujitsu SiemensService laptop Fujitsu Siemens
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Service pentru Reparatii Laptop Fujitsu Siemens

Echipa noastra de tehnicieni specializati in reparatii laptop Fujitsu Siemens va ofera servicii profesionale pentru a remedia problemele laptopurilor Fujitsu. Avem o intelegere profunda a nevoilor si standardelor acestora, ceea ce ne permite sa va oferim o gama larga de servicii de reparatii pentru laptopurile Fujitsu Siemens.

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop Fujitsu Siemens| Inlocuire Tastatura pentru laptop

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop ASUS| Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile Fujitsu Siemens, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare. Recomandam sa apelati la OnLaptop pentru repararea unui laptop Fujitsu defect. Pentru a mentine laptopul intr-o stare optima de functionare, este recomandat sa-l curatati in mod regulat, indepartand praful, murdaria si schimband pasta termoconductoare de pe procesor si placa video. Astfel, veti reduce riscul de supraincalzire si veti pastra laptopul intr-o stare excelenta.

Indiferent de problemele hardware sau software ale laptopului dvs, echipa noastra este pregatita sa ofere un diagnostic gratuit si precis pentru a repara laptopul. Utilizam echipamente de ultima generatie pentru a realiza cu succes si precizie orice tip de reparatie laptop Fujitsu.


Service laptop Fujitsu Siemens

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP FUJITSU

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop Fujitsu

OnLaptop este partenerul tau de incredere pentru piese de schimb pentru reparatii laptop Fujitsu Siemens. Indiferent de problema pe care o intampini cu laptopul tau, poti fi sigur ca vei gasi piesele de care ai nevoie pentru a-l repara.

Avem o gama variata de piese pentru laptopurile Fujitsu, iar acestea sunt disponibile in magazinul nostru online. Iata cateva dintre piesele pe care le avem in stoc: Display Laptop, Tastaturi Laptop, Baterii Laptop, Incarcator Laptop, Carcase Laptop, Touchscreen Laptop, Memorii RAM Laptop, HDD/SSD Laptop, Accesorii pentru laptop Fujitsu Siemens


REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Laptopul tau Fujitsu se misca greu?

Daca laptopul tau se misca greu, este timpul sa iei masuri!

Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici pentru a-ti oferi servicii de reparare, optimizare si upgrade pentru laptopul Fujitsu.

Prin intermediul unui upgrade laptop, vei obtine performante maxime, astfel incat laptopul tau se va misca fluid si va satisface toate nevoile tale.

Noi oferim servicii de upgrade personalizate, adaptate nevoilor tale si ale laptopului tau, pentru a-l face sa functioneze la capacitate maxima.

Indiferent de piesa de care ai nevoie, fie ca este vorba de o memorie RAM suplimentara sau de un nou SSD care iti ofera o capacitate de stocare si o viteza mai buna, esti in locul potrivit.

Daca nu stii exact de ce ai nevoie pentru ca laptopul tau sa functioneze corect, nu-ti face griji! Echipa noastra ofera diagnosticare gratuita si vine cu sugestii de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa se comporte ca unul nou.

La service-ul OnLaptop beneficiezi de servicii de reparare, upgrade si optimizare pentru laptopul Fujitsu, oferite de tehnicieni specializati, care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
SERVICE LAPTOP FUJITSU SIEMENS - REPARATII RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile Fujitsu in cel mai scurt timp

Intelegem ca timpul este o resursa importanta pentru tine, de aceea noi iti asiguram reparatii rapide efectuate intr-un mod profesionist pentru laptopurile Fujitsu. Majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi in functie de gravitatea problemei si stocul pieselor ce necesita inlocuire.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop Fujitsu si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop Fujitsu, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile Fujitsu, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

PICK-UP&RETURN GRATUIT

Intrebari frecvente pentru Service Laptop Fujitsu Siemens

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Fujitsu Siemens ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Fujitsu Siemens ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Fujitsu Siemens.

 • Cat costa reparatia unui laptop Fujitsu Siemens ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Fujitsu Siemens sunt un producator major de tehnologie laptop.

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Fujitsu Siemens.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.