Service laptop GigabyteService laptop Gigabyte
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Service pentru Reparatii Laptop Gigabyte

OnLaptop - Service Laptop Gigabyte dispune de o echipa de tehnicieni specializati in Reparatii Laptop Gigabyte si sunt gata sa iti ofere doar servicii profesionale de remediere a problemelor pe care laptopul tau Gigabyte le are. Cunoastem in detaliu nevoile si standardele specifice ale laptopurilor Gigabyte, ceea ce ne permite sa va punem la dispozitie o gama extinsa de servicii de reparatii pentru acestea.

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop | Inlocuire Tastatura pentru laptop

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile Gigabyte, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare.

Pentru repararea unui laptop Gigabyte defect, va recomandam sa apelati la serviciile noastre, OnLaptop. Pentru a mentine laptopul intr-o stare optima de functionare, este recomandat sa il curatati regulat, indepartand praful si murdaria, precum si schimband pasta termoconductoare de pe procesor si placa video. Aceste masuri vor reduce riscul de supraincalzire si va vor permite sa va mentineti laptopul intr-o stare excelenta.

Indiferent de problemele hardware sau software ale laptopului dvs, echipa noastra este pregatita sa ofere un diagnostic gratuit si precis pentru a repara laptopul. Utilizam echipamente de ultima generatie pentru a realiza cu succes si precizie orice tip de reparatie laptop Gigabyte.


Service laptop Asus

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP GIGABYTE

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop Gigabyte

OnLaptop este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de piese de schimb destinate reparatiilor laptopurilor Gigabyte.

Indiferent de problema intampinata cu laptopul tau, poti fi sigur ca vei gasi piesele necesare pentru a-l repara. Avem o gama variata de piese disponibile in magazinul nostru online, special pentru laptopurile Gigabyte. Iata cateva exemple de piese pe care le avem in stoc: Tastatura, Baterii, Incarcator, Carcase, Memorii RAM, HDD, SSD, Accesorii pentru laptopuri Gigabyte.

Indiferent de problema cu care se confrunta laptopul tau, avem solutia potrivita. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta lucreaza cu atentie si precizie pentru a repara dispozitivul tau in cel mai scurt timp posibil. Ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara, astfel incat sa te poti bucura din nou de functionalitatea completa a laptopului tau.


SERVICE LAPTOP GIGABYTE - REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Laptopul tau Gigabyte se misca greu?

Daca laptopul tau se misca greu, este timpul sa iei masuri! Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici pentru a-ti oferi servicii de reparare, optimizare si upgrade pentru laptopul Gigabyte.

Oferm servicii de upgrade personalizate in functie de nevoile tale si ale laptopului tau pentru ca acesta sa functioneze la capacitatile sale maxime.

Prin intermediul unui upgrade laptop, vei obtine performante maxime, astfel incat laptopul tau se va misca fluid si va satisface toate nevoile tale.

Noi oferim servicii de upgrade personalizate, adaptate nevoilor tale si ale laptopului tau, pentru a-l face sa functioneze la capacitate maxima.

Indiferent de piesa de care ai nevoie, fie ca este vorba de o memorie RAM suplimentara sau de un nou SSD care iti ofera o capacitate de stocare si o viteza mai buna, esti in locul potrivit.

Daca nu stii exact de ce ai nevoie pentru ca laptopul tau sa functioneze corect, nu-ti face griji! Echipa noastra ofera diagnosticare gratuita si vine cu sugestii de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa se comporte ca unul nou.

La service-ul OnLaptop beneficiezi de servicii de reparare, upgrade si optimizare pentru laptopul Gigabyte, oferite de tehnicieni specializati, care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
REPARATII LAPTOP GIGABYTE RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile Gigabyte in cel mai scurt timp

Intelegem ca timpul este o resursa importanta pentru tine, de aceea noi iti asiguram reparatii rapide efectuate intr-un mod profesionist pentru laptopurile Gigabyte. Majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi in functie de gravitatea problemei si stocul pieselor ce necesita inlocuire.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop Gigabyte si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop Gigabyte, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile Gigabyte, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

PICK-UP&RETURN GRATUIT

Intrebari frecvente pentru Service Laptop Gigabyte

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Gigabyte ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Gigabyte ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Gigabyte.

 • Cat costa reparatia unui laptop Gigabyte ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Samsung sunt un producator major de tehnologie laptop.

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Samsung.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.