6 motive sa-ti cumperi un laptop Sony

6 motive sa-ti cumperi un laptop Sony

In materie de laptopuri, Sony se bucura de mare popularitate in randul utilizatorilor si iubitorilor de tehnologie. Laptopurile lansate sub acest brand sunt foarte bine construite si adeseori vin cu un plus de inovatie. Evident si pretul este unul pe masura.

In ceea ce priveste suportul tehnic Sony sta foarte bine la acest capitol, pentru ca utilizatorii pot gasi usor informatii suplimentare, raspunsuri la probleme si componente de schimb.

Iata mai departe 6 caracteristici de baza ale laptopurilor Sony:

1. Din punct de vedere al designului, Sony exceleaza cu fiecare lansare de model nou. Cand cumparati un laptop Sony aveti de unde alege: exista o paleta variata de modele, culori, forme, displayuri, configuratii etc. Printre specialisti umbla vorba conform careia in ultimii ani Sony a inregistrat mici scaderi in materie de design. Lasam la latitudinea dumneavoastra sa apreciati acest lucru.

2. Tastaturile de pe laptopurile Sony sunt deosebite, foarte placute la atingere. Din pacate la anumite modele se pot observa probleme minore (cum ar fi de exemplu taste prea mici pentru utilizatorul mediu). Pentru touchpad latpopurile Sony sunt prevazute cu doua butoane, dar care la prima vedere cel putin par oarecum rigide.

Laptop SonyLaptop Sony

3. Sony ofera suport tehnic online de calitate, iar acest lucru este foarte apreciat de utilizatori care primesc rapid raspunsuri la diverse intrebari legate de produse.

4. Ca si caracteristici multimedia, laptopurile Sony sunt deosebit de complexe. Sunt modele gandite cu ecran precis si bine luminat, dar cu un finisaj lucios care produce acel efect cunoscut sub numele de "glare" (orbire). Insa trebuie sa recunoastem ca exista si modele mai avansate cu displayuri ce ating rezolutii mai performante (cum ar fi Sony Vaio seria S). Pentru un sunet plin si clar, aveti in evidenta seria F.

5. Din punct de vedere al pretului, am subliniat deja ca Sony se afla in partea de sus a celor mai valoroase laptopuri. Nu oricine isi permite un Sony bun. Valoarea lor este justificata de performantele avansate, precum si de procesorul grafic actual. Daca veti cumpara Sony direct din magazinul oficial online veti vedea ca aveti posibilitatea de a opta pentru un cpu sau un HDD mai performant.

6. Cand vine vorba despre recunoasterea meritelor, Sony sta foarte bine. Ca si fiabilitate putem spune ca Sony este unul din cei mai buni producatori din lume.

Aveti un laptop Sony? Ati intampinat pana acum vreo problema cu el? Lasati-ne un comentariu si povestiti-ne despre experienta dumneavoastra.