Cum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu Android

Cum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu Android

Pierderea unui numar de contact important poate fi un cosmar, dar datorita unei caracteristici mai putin cunoscute in Gmail, le puteti recupera rapid pe telefonul Android. Va vom arata cum sa obtineti contactele pierdute.

Daca utilizati smartphone-ul dvs. Android ca dispozitiv unic pentru contactele dvs. pretioase, nu trebuie sa va faceti griji daca pierdeti telefonul. Si daca stergeti accidental vreun numar, puteti sa-l recuperati. Aici va vom arata cum sa utilizati o caracteristica inteligenta incorporata in Gmail pentru a restaura contactele pierdute.

Cum puteti recupera contactele pierdute de pe Android: utilizati Gmail

Ar putea parea ciudat sa cautati contactele dvs. in Gmail, mai degraba decat pe telefon, dar pe masura ce serviciile sunt interconectate, exista sanse mari sa gasiti aici ceea ce cautati. Cand adaugati persoane de contact in telefonul dvs. Android utilizand un serviciu Google, acestea sunt sincronizate cu serverele online pentru a tine o inregistrare, ceea ce se dovedeste foarte util in cazul producerii unor accidente. Puteti restabili orice contact pe care l-ati sters in ultimele treizeci de zile si contacte de chat din ultimele 24 de ore.

Pentru a recupera detaliile lipsa, trebuie sa va conectati la versiunea web a Gmail, apoi, in partea de sus a ecranului, selectati pictograma optiuni. Selectati butonul Contacts din meniul derulant care apare, il veti gasi in partea inferioara ca in imaginea de mai jos.

Cum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu AndroidCum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu Android

Acum veti vedea toate persoanele de contact pe care Google le-a atasat contului dvs., acestea vor include intrari pentru adrese de e-mail si numere de telefon. Faceti click pe butonul "More" din partea de sus si vi se va afisa urmatoarea lista derulanta. Dati click pe " Restore contacts".

Vi se va da posibilitatea sa alegeti momentul la care doriti sa va intoarceti (o ora, o zi, o saptamana etc.), deci alegeti un punct in care datele lipsa erau inca pe telefon. Faceti click pe Restore si ar trebui sa gasiti contactul anterior pierdut inapoi in lista.

Cum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu AndroidCum recuperezi contactele sterse de pe telefoane cu Android

Cum se recupereaza contactele pierdute de la Android: alte metode

Daca nu aveti un cont Gmail sau cel putin unul la care sa va sincronizati persoanele de contact, recuperarea datelor dvs. ar putea fi putin mai dificila. Exista mai multe aplicatii care furnizeaza acest serviciu, ceea ce presupune preluarea datelor din spatiul de stocare al telefonului dvs. utilizand un PC sau Mac. Din ofertele pe care le-am vazut, Recovery Android pare sa ofere suport pentru o gama larga de dispozitive, cu o interfata usor de invatat.

De asemenea, puteti incerca sa cautati pe Google detalii despre dispozitivul dvs. si aplicatia de contacte pe care o utilizati, pentru a vedea daca exista setari interne care v-ar putea ajuta.