7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

Doriti sa navigati pe web si mai repede? Aceste extensii Chrome vor simplifica modul in care navigati.

 

Un lucru bun despre browsere este ca le puteti extinde functionalitatea. Google Chrome este un exemplu excelent in acest sens, iar gama sa extinsa de suplimente si extensii va permite sa va personalizati browserul asa cum va place.

 

O imbunatatire pentru orice browser este navigarea. Cum poti controla mai bine browserul pentru a naviga mai repede pe internet? Ei bine, cu Chrome Web Store (Magazinul web Chrome), aveti o gramada de extensii pe care le puteti utiliza pentru o navigare mai rapida.

 

1.Key Jump Keyboard Navigation

 

Key Jump Keyboard Navigation este o extensie noua pentru Chrome, care va permite sa deschideti pagini prin apasarea tastelor corespunzatoare pentru hyperlinkurile acestora. Cand este instalat, apasarea tastaturii punct sau virgula adauga numere la legaturile de pe paginile web. Puteti deschide paginile apasand numerele pentru hyperlinkurile lor cu tastatura.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Key Jump Keyboard Navigation este o idee draguta care poate facilita navigarea pe pagina putin mai rapida cu tastele de la tastatura. Apasarea unei taste pentru un link poate fi putin mai rapida decat mutarea, pozitionarea si clickul mouse-ului. In orice caz, extensia Key Jump promoveaza conceptul de navigare fara mouse. Am analizat, de asemenea, cum sa navigati pe web fara mouse si extensii similare Chrome care va permit sa deschideti pagini cu taste.

 

Descarcati: Key Jump Keyboard Navigation pentru Google Chrome (gratuit)

 

2.Vimium

 

Daca sunteti familiar cu Vim, aceasta extensie le umbreste cu usurinta pe celelalte. Desi nu accepta toate legaturile de taste Vim, le accepta pe cele mai comune care pot fi aplicate direct unui browser.

 

Puteti utiliza tastele h , j , k , l pentru derulare. Un gg pentru a derula in sus, un G pentru a derula in jos, / pentru a intra in modul de cautare si familiarul n si N pentru a gasi urmatorul si anterior. Pe langa multe astfel de legaturi evidente, Vimium adauga si unele dintre ele, cum ar fi H se intoarce in istoric, iar L te duce cu un pas inainte in istoric. J si K pot fi folosite pentru a merge cu o fila la stanga, respectiv una la dreapta, si multe altele. Chiar poti scrie ? pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra tuturor comenzilor rapide.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Pe langa toate acestea, Vimium ofera si functionalitatea oferita de extensia Key Jump mentionata mai sus. Doar apasati tasta f sau F si va afisa un indiciu langa fiecare link pe care se poate face click sau control de introducere de pe pagina. Introduceti indiciul si veti fi dus la acel link sau control. De asemenea, puteti remapa aceste comenzi rapide folosind preferintele Vimium.

 

Descarcati: Vimium pentru Google Chrome (gratuit)

 

3.Yet Another Drag & Go FIX

 

Miscandu-va putin spre mouse acum, Yet Another Drag and Go va permite sa finalizati o varietate de operatii cu o simpla operatie de glisare. Puteti deschide link-uri noi in prim-plan sau in fundal, puteti deschide link-uri inainte sau dupa fila curenta, puteti converti link-uri text in adrese URL, selectati text si cautati intr-unul dintre diferitele motoare de cautare sau adaugati-le pe al dvs. Toate acestea doar cu drag and drop.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Puteti adauga propriile motoare de cautare prin intermediul setarilor si puteti configura zonele de glisare si plasare pentru fiecare dintre ele, in functie de preferintele dvs.

 

Descarcare: Yet Another Drag & Go FIX pentru Google Chrome (gratuit)

 

4.Quick Tabs

 

Aveti o gramada de file deschise in browser simultan? Daca da, stii cat de greu poate fi sa gasesti fila exacta pe care o cauti, mai ales cu Chrome, unde filele sunt reduse la doar faviconuri atunci cand ai multe dintre ele deschise.

 

Solutia? Quick Tabs. Doar apasati Ctrl + M, iar Quick Tabs va prezinta o lista cu toate filele deschise sortate in ordinea in care au fost utilizate recent.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Puteti utiliza tastele sageti pentru a comuta rapid la fila dorita sau, mai bine, puteti introduce unele dintre caracterele filei pe care o cautati, iar Quick Tabs va cauta in titlu si URL pentru a lista numai filele care se potrivesc cu literele pe care le-ai tastat. Quick Tabs tine, de asemenea, evidenta filelor inchise recent si va permite sa cautati si sa restaurati si filele inchise.

 

Descarcati: Quick Tabs pentru Google Chrome (gratuit)

 

5.CrxMouse Chrome Gestures

 

Gesturile mouse-ului va permit sa efectuati actiuni comune ale browserului cu miscari specifice ale mouse-ului. Acest lucru poate face navigarea mai rapida, deoarece puteti efectua actiuni precum inchiderea, reimprospatarea, redeschiderea si derularea filelor cu gesturi rapide ale mouse-ului in loc sa gasiti si sa selectati optiuni. Browsere precum Vivaldi si Opera incorporeaza gesturi de mouse incorporate, dar utilizatorii Chrome au nevoie de extensii pentru a adauga o astfel de caracteristica.

 

CrxMouse Chrome Gestures este una dintre cele mai bune extensii pentru adaugarea navigatiei prin gesturi ale mouse-ului in Chrome. Acest supliment include 14 gesturi implicite ale mouse-ului pe care le puteti incerca dupa ce il instalati. Va permite sa creati gesturi personalizate de mouse pentru diferite actiuni de navigare. Aceasta extensie include, de asemenea, setari de personalizare pentru culoare, transparenta si latime pentru liniile de gesturi ale mouse-ului.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

In afara de asta, CrxMouse are optiuni suplimentare pentru cursorul mouse-ului. Puteti selecta 15 pictograme alternative de mouse pentru Chrome si puteti reconfigura dimensiunea acestora cu aceasta extensie. Sau selectati sa incarcati si sa setati un cursor descarcat pentru Chrome.

 

Descarcati: CrxMouse Chrome Gestures pentru Google Chrome (gratuit)

 

6.AutoControl

 

AutoControl este o extensie Chrome cu ajutorul careia puteti configura gesturi personalizate de mouse si comenzi rapide de la tastatura pentru o navigare mai rapida in browser. Include multe actiuni de baza si avansate carora le puteti atribui gesturi personalizate de tastatura si mouse. Comenzile rapide de la tastatura personalizabile sunt utile in special pentru accesarea rapida a optiunilor de browser.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Retineti ca AutoControl nu este o extensie de navigare complet standard. Are o componenta nativa suplimentara pentru instalare pe computerele Windows. Prin urmare, aceasta extensie functioneaza numai pentru browserul Chrome de pe desktop Windows.

 

Descarcati: AutoControl pentru Google Chrome (gratuit)

 

7.Text Mode

 

Text Mode este o extensie Chrome relativ simpla, care va permite sa activati un mod de pagina numai text la un click pe un buton. Acest mod numai text dezactiveaza incarcarea imaginilor si videoclipurilor (inclusiv cele ale reclamelor) in pagini si converteste paginile in alb-negru. Acest lucru face navigarea pe web mai rapida, deoarece paginile web numai text se incarca oarecum mai repede decat cele pline cu imagini si videoclipuri.

 

7 extensii Google Chrome pentru o navigare mai rapida

 

Descarcare: Text Mode pentru Google Chrome (gratuit)

 

Faceti-va navigarea mai rapida cu extensiile Chrome

 

Iata, acestea sunt sugestiile noastre. Acestea sunt extensii Chrome care permit o navigare mai rapida cu taste rapide personalizabile, gesturi ale mouse-ului, noi functii de gestionare a filelor, hyperlinkuri activate cu taste si pagini web reduse. Adaugarea unora dintre acestea la extensiile Chrome va va supraalimenta navigarea pe web.