Cat costa sa repari placa de baza la laptop

Cat costa sa repari placa de baza la laptop

Cat costa sa repari placa de baza la laptop ?

Nu conteaza ce defectiune are laptopul dumneavoastra. La Onlaptop il putem repara. Reparam chiar si placi de baza, iar in functie de problema si situatie placa se poate inlocui cu una noua cu garantie. Tipul laptopului conteaza foarte mult atunci cand vorbim despre cat costa sa repari placa de baza la laptop.

Exista o tendinta ca laptopurile mai noi sa aiba un cost de reparatie mai mare din cauza componentelor noi care sunt mai scumpe. Acest lucru este de inteles daca ne gandim ca ati cumparati un laptop performant acum 1-2 ani care inca se vinde pentru un pret mare - si pentru care implicit componentele sunt scumpe.

Placi de baza Acer, Asus, Lenovo, Sony Vaio, Toshiba, Gateway, Dell, HP, Packard Bell, Fujitsu Siemens Samsung si Apple

Acer, Asus, Lenovo, Sony Vaio, Toshiba, Gateway, Dell, HP, Packard Bell, Fujitsu Siemens Samsung si Apple sunt doar cativa producatori de laptopuri iar un service bun va putea sa va ajute cu reparatia placii de baza indiferent de marca si modelul laptopului. Onlaptop are deja pe stoc anumite placi de baza, iar in situatia in care doriti inlocuirea unei placi de baza si aceasta nu este pe stoc, se poate face comanda rapida.

Cat costa sa repari placa de baza la laptop

Cat costa sa repari placa de baza in service-ul nostru?

Bineintele ca inainte de a lasa un laptop in service pentru o reparatie vreti sa stiti cat costa aceasta. Discutam mai departe despre cat costa sa repari placa de baza la laptop.

Pentru aceasta am consultat site-ul centrului de service Onlaptop si am constatat ca placa de baza are un pret variat de reparatie. Acest lucru este de inteles daca ne gandim ca problema in sine poate fi de mai multe feluri si ca laptopurile variaza intre ele ca performante, componente, branduri, fiabilitate, disponibilitate componente etc.

Cel mai mic pret pentru reparatia unei placi de baza este de 150 lei iar daca discutam despre un laptop recent cu o problema serioasa de interventie pe circuitele placii de baza sau altceva similar, se poate ajunge la un cost de reparatie de 1000 lei. Oricum daca aveti un laptop cu placa de baza defecta si doriti sa o reparati mergeti in service si cereti un diagnostic si o cotatie de pret. In functie de problema si de tipul laptopului veti putea primi o estimare de pret. Pretul manoperei de reparatie a placii de baza include si componentele necesare.

Trebuie sa mai stiti ca nu este nevoie sa platiti in plus pentru diagnostic atata vreme cat alegeti ca mai departe reparatia sa se efectueze tot in service Onlaptop. Ca sa afli exact cat costa sa repari placa de baza la laptop-ul tau suna la 031 005 9595 .Produse recomandate