TOP producatori pentru laptopurile Gaming!

TOP producatori pentru laptopurile Gaming!

Exista mai multi factori care va pot influenta achizitia unui laptop de gaming si cu siguranta unul din acestia este brandul sau producatorul. In general cu cat numele este mai rasunator cu atat mai bine. Alteori deja utilizatorii au o preferinta pentru un producator sau altul (adesea rezultate din experientele proprii cu alte exemplare). Desigur exista si utilizatori care din prima se feresc de anumite marci - probabil pentru ca ei sau prietenii lor au fost "patiti", au avut ne-norocul de a avea probleme cu alte exemplare.

Deci, mai departe am creat o lista cu cei mai renumiti producatori de laptopuri de gaming - acest segment de notebookuri dedicat iubitorilor de jocuri.

De la inceput trebuie sa va spunem ca nu va recomandam un anumit producator. Fiind service laptop am vazut de-a lungul timpului suficiente exemplare cu hibe, in tabara fiecarui producator. Totusi exista cateva lucruri care va vor da de gandit si care, speram noi, va vor face decizia mai usoara.

Laptop gamingLaptop gaming

Laptopuri de gaming Alienware

Sunt recunoscute pentru designul special, cu iluminare exterioara. Alienware ofera laptopuri de gaming super solide si de calitate foarte buna, cu specificatii de ultima generatie. Totusi, in afara configuratiilor pre-existente, nu exista prea multa libertate in ceea ce priveste personalizarea. In general laptopurile vin cu garantie 1 an si cu service on-site cu diagnosticare remote.

Laptopuri de gaming Asus

Aceste modele au un design elegant, cu un set impresionant de specificatii. Insa Asus nu ofera prea mult in ceea ce priveste personalizarea. Cat priveste garantia, compania gigantica taiwaneza ofera in mod normal o perioada internationala de 1 an cu acoperire accidentala a daunelor, cu suport tehnic 24/7.

Laptopuri de gaming Lenovo

Au un desing subevaluat. Sub carcasa destul de ursuza, apar specificatii de calitate foarte buna - totul fara sa fie nevoie sa scoati prea multi bani din buzunar (sigur avand deja in vedere ca laptopurile de gaming sunt mai scumpe). Fiecare model are in general 4 sau 5 configuratii disponibile si o garantie de 1 an.

Laptopuri de gaming MSI

MSI este recunoscuta ca fiind una din cele mai inovatoare companii, pentru modelele de 17 inch cu tema dragon-rosu, si pentru notebook-urile de 15 inch. MSI nu se fereste sa combine 4 SSD-uri si o tastatura mecanica cu touchpad digital intr-un laptop de gaming. MSI indrazneste si ofera chiar 2 ani garantie pentru laptopurile de gaming distribuite in toata lumea.

Laptopuri de gaming Razer

Nu sunt prea cunoscute in Romania. Sunt negre - cele mai subtiri si cele mai usoare din bransa laptopurilor de gaming. Singurele optiuni pe care le are utilizatorul in ceea ce priveste configuratia tin de rezolutia displayului si de capacitatea de stocare.

Laptopuri de gaming Gigabyte/Aorus

Ofera o gama diversa de laptopuri de gaming, dar nu in Romania. Laptopurile din gama Aorus sunt usoare, cu specificatii de top, iar cele Gigabyte tind sa fie mai voluminoase, mai colorate si mai ieftine.

Laptopuri de gaming HP

Poate nu v-a trecut prin minte ca HP ofera si laptopuri de gaming, dar in ultima vreme compania a facut pasi importanti in acest sens promovand seria Omen.

Laptopuri de gaming Acer

Acer are o gama bine rotunjita la capitolul laptopuri de gaming la preturi rezonabile. Asa este de exemplu Aspire VX 15.