Conectare imprimanta la telefone iPhone sau iPad utilizand AirPrint

Conectare imprimanta la telefone iPhone sau iPad utilizand AirPrint

Utilizare functia AirPrint pe telefoane iPhone sau iPad

Nu lasati pe nimeni sa va spuna ca nu puteti imprima de pe iPhone sau iPad. Dispozitivele iOS sunt, de fapt, configurate pentru a fi utilizate cu imprimantele, iar daca aveti o imprimanta wireless, este probabil sa fie un foarte simpla imprimarea fotografiilor, e-mailurilor, documentelor sau paginilor Safari din iPhone sau iPad.E simplu daca aveti o imprimanta dotata cu AirPrint. Dar nu va faceti griji daca nu are aceasta functie, deoarece exista si alte optiuni de imprimare de pe iPhone sau iPad.

Cum se imprima de pe telefone iPhone sau iPad utilizand AirPrint

Pentru a utiliza AirPrint, veti avea nevoie de un iPad, iPhone sau iPod touch. Veti avea nevoie, de asemenea, de o imprimanta cu functionalitate AirPrint, din lista care poate fi gasita aici. Toti producatorii principali au imprimante AirPrint, iar daca aveti o imprimanta wireless achizitionata recent, este posibil sa fie activata functia AirPrint. Imprimarea folosind AirPrint este foarte simpla. Asigurati-va ca imprimanta este pornita si conectata la WiFi. Alegeti acum ce doriti sa imprimati în Mail, Safari, Note, Fotografii sau în oricare dintre celelalte aplicatii care au pictograma de împartasire din partea stanga. Apasati pe aceasta sageata si selectati Imprimare.

Conectare imprimanta la telefone iPhone sau iPad utilizand AirPrintConectare imprimanta la telefone iPhone sau iPad utilizand AirPrint[/caption] Veti gasi pe un ecran intitulat Optiuni pentru imprimanta. Prima data cand printati, va trebui sa atingeti imprimanta selectata. Apoi, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. va scana dupa o imprimanta AirPrint locala. Selectati pe cea pe care doriti sa o utilizati, alegeti numarul de copii si apasati Imprimare. Este atat de simplu.

Cum se imprima de pe iPad sau iPhone daca nu aveti o imprimanta AirPrint

Exista cateva aplicatii care va vor ajuta daca nu aveti o imprimanta AirPrint. PrintCentral este una din cele mai recomandate. Toate lucreaza într-un mod similar. Se va deschide un browser care va permite sa vedeti fisierele de pe iPhone sau iPad. Instalati software-ul client pe PC pentru a conecta fizic imprimanta la iPhone / iPad, astfel încat sa se poata vedea unul pe celalalt, si de acolo puteti apasa pe imprimare. In sfarsit, o modalitate mai simpla de conectare a imprimantei la iPhone sau iPad este oferita prin aplicatii dedicate de la producatorii de imprimante, cum ar fi HP ePrint, Xerox Print Portal si Epson iPrint. Acestea functioneaza similar cu AirPrint.