Cum sa descarci muzica de pe YouTube

Cum sa descarci muzica de pe YouTube

Iata cum puteti converti muzica YouTube in format MP3 utilizand instrumente gratuite online. Va vom arata cum sa descarcati melodii de pe YouTube.

Ne vom concentra pe un serviciu online numit convert2mp3, dar este unul dintre multele software-uri. Toate au aceeasi procedura, care implica, in esenta, introducerea adresei URL a videoclipului YouTube in bara de cautare, adaugarea unor etichete si apasarea descarcarii.

Inainte de a incepe, trebuie sa va ganditi ca YouTube ofera un serviciu de abonament care va permite sa descarcati si sa ascultati in fundal muzica fara anunturi. YouTube Music Premium este deja disponibil in SUA, Australia, Noua Zeelanda, Mexic si Coreea de Sud si vine in curand in Marea Britanie si Europa. Costa 9.99 USD pe luna, dar este gratuit daca va abonati la Google Play Music.

1. Gasiti adresa URL a videoclipului YouTube

Gasiti videoclipul pe care doriti sa il convertiti pe YouTube, apoi faceti click dreapta pe el si alegeti "Copiati adresa URL a videoclipului".

Alternativ, copiati adresa URL direct din bara de adrese.

Cum sa descarci muzica de pe YouTubeCum sa descarci muzica de pe YouTubE

2. Conectati-va la un site de conversie YouTube-la-MP3

Acum mergeti la convert2mp3 in browser-ul dvs. Inserati URL-ul videoclipului in caseta de text utilizand Ctrl + V. Faceti clic pe "Convert".

Alternativ, puteti utiliza bara de cautare pentru a cauta un anumit videoclip din cadrul convert2mp3, fara a merge mai intai la YouTube.

Cum sa descarci muzica de pe YouTubeCum sa descarci muzica de pe YouTube

3. Adaugati etichete

In pagina urmatoare veti putea seta etichetele pentru cantec.

Optiunile imediate sunt pentru numele artistului si melodiile, insa daca extindeti "etichetele avansate", puteti seta si numele albumului si utilizati miniatura video ca imagine de coperta.

De asemenea, veti avea putea asculta MP3-ul si pentru a verifica daca functioneaza corect.

Dupa ce ati terminat, faceti clic pe "Continue".

Cum sa descarci muzica de pe YouTubeCum sa descarci muzica de pe YouTube

4. Descarcati fisierele MP3

Pe pagina urmatoare apare un buton care va permite sa descarcati fisierul MP3. Faceti clic pe acesta.

Fisierul MP3 va fi descarcat pe computer. Puteti, de asemenea, distribui fisierul convertit, sa il salvati intr-un cont DropBox sau puteti incepe o noua conversie.

Cum sa descarci muzica de pe YouTube Cum sa descarci muzica de pe YouTube