Cum sa incarcati, descarcati un videoclip pe Facebook

Cum sa incarcati, descarcati un videoclip pe Facebook

Indiferent daca utilizati Facebook in browserul desktop-ului sau pe smartphone-ul sau tableta dvs., iata cum puteti sa incarcati un videoclip pentru prietenii dvs. de pe Facebook.

Cum sa incarcati un videoclip pe Facebook pe computer

Daca utilizati Facebook pe desktop sau pe laptop, va trebui mai intai sa plasati videoclipul pe computerul dvs. (acest lucru poate necesita un cablu de date sau cardul SD de pe dispozitivul dvs. sau poate pur si simplu o conexiune WiFi, in functie de camera dvs. si capacitatile computerului). Cel mai bun format pentru a incarca videoclipul dvs. este MP4, dar sunt acceptate si alte formate.

Acum, puteti sa accesati Facebook si sa faceti clic pe butonul Adaugati fotografii / video din partea de sus a cronologiei.

incarcati un videoclip pe Facebook

Dupa ce ati selectat videoclipul pe care doriti sa il incarcati, atingeti „Open”. Acesta va aparea acum in bara dvs. si puteti adauga o descriere a videoclipului dvs. inainte de a apasa pe "Post" pentru a il distribui prietenilor.

Daca doriti sa etichetati prietenii care apar in videoclipul dvs., dati click pe videoclip pentru a-l extinde si apoi faceti click pe butonul " Tag video (Etichetati videoclipul)". De aici puteti adauga un titlu la videoclipul dvs. daca nu l-ati adaugat deja, puteti edita descrierea videoclipului dvs. (adaugarea de etichete in text - pur si simplu incepeti sa tastati numele unui prieten si apoi faceti click pe acesta cand numele apar automat intr-un meniu derulant) si puteti introduce numele persoanelor cu care ati fost chiar sub descriere pentru a le eticheta.

De asemenea, puteti adauga aici o locatie pentru videoclipul dvs. si puteti modifica data si ora in care videoclipul a fost incarcat / filmat.

Acum puteti selecta Finished editing pentru a face modificarile publice.

Cum sa incarcati un videoclip pe Facebook de pe telefonul smartphone sau tableta

incarcati un videoclip pe Facebook

Daca utilizati aplicatia Facebook pe telefonul smartphone sau pe tableta pentru a incarca un videoclip pe Facebook, procesul este putin diferit.

In aplicatie, apasati pe "Photo" din partea superioara a ecranului si apoi veti avea de ales din fotografiile si videoclipurile stocate pe dispozitiv. Alegeti videoclipul pe care doriti sa il incarcati si apasati pe "Done".

Puteti introduce o descriere despre videoclip, puteti adauga o locatie si puteti sa ii etichetati pe prieteni atingand zona de introducere a textului, apoi puteti apasa pe "Post" pentru a-l distribui prietenilor.

Uneori este nevoie de putin timp ca videoclipul dvs. sa fie incarcat, mai ales daca este lung, dar Facebook va va anunta cand este gata de vizionat.

Si daca doriti sa descarcati videoclipuri postate de altii? Iata cum puteti descarca videoclipuri de pe Facebook.

Daca upload-ul poate fi realizat si de pe dispozitive mobile, din pacate download-ul functioneaza doar pe laptop/PC.

Folosind un site web numit FBDOWN.net, puteti descarca videoclipuri de pe Facebook utilizand site-ul lor web. Am inclus un ghid rapid despre cum sa faceti acest lucru mai jos. Dar exista si alte site-uri pe care le puteti incerca, inclusiv FBdownloader.net

descarcati videoclipuri de pe facebook

Pur si simplu navigati la videoclipul pe care doriti sa il descarcati pe Facebook si faceti click pentru a incepe redarea acestuia.

Faceti click dreapta pe videoclip si dati click pe "Afisati adresa URL a videoclipului", apoi copiati linkul URL afisat pe pagina.

Deplasati-va pe FBDOWN.net si introduceti link-ul URL in campul din partea de sus a paginii si apasati pe "Download".

Totusi, trebuie sa aveti grija ce site-uri folositi pentru download, au adesea motive ascunse sau vor incerca sa va oblige sa descarcati software suplimentar sau chiar sa ataseze fisiere nedorite la descarcarea video.

Daca doriti sa va asigurati ca beneficiati de o experienta sigura si de calitate, va recomandam sa achizitionati un software legitim pentru descarcarile video.

Parallels Toolbox

fera un numar urias de instrumente utile pentru o varietate de sarcini pe computerul dvs., dintre care una este abilitatea de a descarca videoclipuri de pe Facebook, YouTube si Instagram etc.

Acest software de incredere a fost verificat pentru a fi sigur si vine cu o mare varietate de caracteristici pe care le puteti citi despre pe site-ul lor.

Parallels toolbox este disponibil pentru Mac si Windows si costa 20 $ pe an pentru toate instrumentele incluse.

Odata ce ati descarcat si instalat Parallels Toolbox, deschideti programul si alegeti optiunea "Descarcati video".

Va aparea o noua fereastra si va va cere sa lipiti link-ul in zona desemnata. Faceti click dreapta pe videoclip si apasati "Afisati URL-ul videoclipului", copiati adresa URL a videoclipului si inserati-o in acest spatiu.

Acum videoclipul se va descarca si va fi salvat pe computer.