De ce sa achizitionam un laptop Dell ?

De ce sa achizitionam un laptop Dell ?

Dell este unul din primii producatori de laptopuri pe plan mondial si ramane unul din favoriti, desi in ultimii ani pare ca a scazut calitatea modelelor lansate. Laptopurile Dell se remarca printr-o estetica buna, suport tehnic de calitate si caracteristici audio excelente.

Iata cateva caracteristici ale laptopurilor Dell.

- In ultimii ani Dell a pus accent pe inovatie si pe design ultraslim, iar acest lucru a fost apreciat de fani. Modelele recente ies in evidenta datorita mixului elegant dintre carbon si aluminiu, sasiurilor din aluminiu prevazute cu gril.

- Tastaturile de laptop Dell sunt rezistente si foarte bine asezate. Toate modelele sunt prevazute cu touchpad extrem de precis, iar variantele Alienware dedicate segmentului gaming se remarca prin posibilitatea acordata utilizatorului de a putea personaliza anumite elemente (poate alege o anumita culoare in care sa fie iluminata tastatura). Efectul e impresionant.

Laptop DellLaptop Dell

Suport, modele si preț

- In ceea ce priveste suportul oferit, Dell a stat bine dintotdeauna, oferind fanilor un site complex, cu multe informatii, solutii la probleme comune, drivere si soft-uri. In ultimii ani, Dell a pus si mai mult accent pe oferirea de suport tehnic cumparatorilor, promovandu-se foarte multe pe platformele sociale si in general fiind foarte prezenta in mediul online si mobil. (vezi pagina de reparatii laptop dell)

- Unele modele de laptop Dell stau excelent la capitolul multimedia. XPS 15 este un exemplu de laptop cu un sunet extraordinar, iar acest lucru se datoreaza colaborarii brandului cu cei de la JBL, un nume sonor in industria audio.

Displayurile laptopurilor Dell sunt bine construite, au calitate buna a imaginii, rezolutii complexe. Alienware M18X este un model de top prevazut cu display de 18.4 inch - o minunatie!

- Pret. Laptopurile Dell nu au fost niciodata cele mai ieftine de pe piata. Din contra. Fac parte din segmentul laptopurilor scumpe, chiar daca anumite modele par ceva mai accesibile. Daca vreti sa cumparati un laptop o sa observati ca pentru aceeasi suma puteti cumpara un laptop MSI sau Acer cu performante mult mai bune comparativ cu un Dell cu performante mai slabe, la acelasi pret.

Dar avand in vedere faptul ca laptopurile Dell sunt unele din cele mai fiabile de pe piata, pretul justifica interesul companiei pentru componente de calitate, suport de performanta si general experiente placute si durabile.

- Cand vine vorba de inovatie, laptopurile Dell sunt prezente alaturi de cele mai mari companii din lume care incearca sa vina de fiecare data cu ceva nou. Cele mai avansate modele lansate sub marca Dell raman cele din seria Alienware, o serie exclusivista destinata gamerilor.

Aveti un laptop Dell? Ati intampinat probleme cu el? Folositi rubrica de mai jos si lasati-ne un comentariu.