Modul secret WhatsApp care iti permite sa EDITEZI textele dupa ce le-ai trimis

Modul secret WhatsApp care iti permite sa EDITEZI textele dupa ce le-ai trimis

Ai lansat vreodata o replica plina de spirit pe WhatsApp doar pentru a observa o greseala de scriere flagranta in textul tau?

Sau poate ai avut ganduri secundare dupa ce in sfarsit ti-ai declarat dragostea nemuritoare sau i-ai spus sefului tau exact ce crezi despre ei? 

Nu-ti face griji, un nou mod WhatsApp care va permite sa iti editezi mesajele - dupa ce le-ai trimis - ar putea fi insasi solutia pentru acele momente incomode.  

 

Aplicatia serviciului de mesagerie a lucrat la o modificare care va permite utilizatorilor sai sa editeze mesajele text care au fost deja trimise.

Se pare ca va fi disponibil numai timp de 15 minute dupa ce a fost trimis un mesaj. Cu toate acestea, detaliile despre momentul in care va fi lansat inca nu au fost facute publice.

Editarea a fost solicitata de milioane de utilizatori WhatsApp in incercarea de a corecta greselile de scriere sau mesajele jenante trimise altora in chat-urile personale sau mesajele de grup.

 

Si dupa ce anul trecut a fost dezvaluit ca functia solicitata de mult timp era „in curs de dezvoltare”, utilizatorii vor putea in sfarsit sa foloseasca butonul de editare.

 

Modul secret WhatsApp care iti permite sa EDITEZI textele dupa ce le-ai trimis

WhatsApp dezvolta o noua functie de editare a textului, care a fost descoperita de specialistii in tehnologie de la WABetaInfo, care cerceteaza versiunea beta pentru a descoperi noi actualizari ale aplicatiei.

 

Exista acum si mai multe semne ca caracteristica este in curs de dezvoltare si ar putea fi scoasa in curand. 

Un insider WhatsApp a descoperit planurile pentru platforma de mesagerie dupa ce a postat o captura de ecran care arata functia de editare.

Modificarea va permite utilizatorilor aplicatiei sa faca o modificare atunci cand un anumit mesaj din aplicatie este apasat.

 

Potrivit site-ului, orice mesaj pe care l-ai editat va avea o eticheta care spune acest lucru.

 

Utilizatorii vor avea la dispozitie doar maximum 15 minute pentru a face orice modificari dupa ce mesajul original a fost trimis.

Editarea este inca in primele etape ale constructiei, asa ca WhatsApp poate face mai multe ajustari widget-ului.  Pe de alta parte, ei pot decide sa nu elibereze deloc butonul de editare.

 

Din pacate, exista inca o multime de necunoscute cu privire la detaliile daca alti destinatari vor fi alertati cu privire la o modificare sau vor primi un jurnal cu ceea ce a fost schimbat.

Iar cea mai mare necunoscuta este exact cand aceasta caracteristica va fi lansata publicului larg.

Indiferent, lansarea capturii de ecran scurse este un semn pozitiv ca va fi lansata, deoarece testerii beta tind sa puna mana pe versiunile timpurii ale WhatsApp.

 

Dar, programul beta este cea mai buna sansa pentru utilizatorii WhatsApp de a obtine mai intai o noua functie pe smartphone-ul sau tableta lor.

Pentru a face acest lucru, mai intai trebuie sa descarci WhatsApp beta pe telefon.

 

Cum sa obtii WhatsApp beta pe un Android

 

Pentru a descarca WhatsApp beta pe smartphone, trebuie sa accesezi Google Play pe Android si sa cauti WhatsApp.

 

Deruleaza in jos in pagina pana cand vezi „Deveniti un tester beta”.

Atinge butonul „I’m in” si apoi da click pe „Inscrieti-va” pentru a confirma.

Acum tot ce trebuie sa faci este sa astepti actualizarea versiunii beta a aplicatiei.

 

Aderarea la WhatsApp beta pe iOS este mai dificila si are o capacitate limitata.

 

Cum sa obtii WhatsApp beta pe un iPhone

 

Pentru a testa versiunile beta de aplicatii si Clipuri de aplicatii folosind TestFlight, va trebui sa accepti o invitatie prin e-mail sau link public de la dezvoltator si sa ai un dispozitiv pe care il poti utiliza pentru a testa.

 

Fiecare versiune este disponibila pentru testare timp de pana la 90 de zile, incepand din ziua in care dezvoltatorul isi incarca versiunea.

Exista diferite moduri de instalare a beta, in functie de tipul de dispozitiv Apple pe care il ai.

Pentru a te asigura ca urmezi instructiunile corecte, consulta ghidul Apple aici.