Mufe de alimentare defecte de pe un laptop - solutii

Mufe de alimentare defecte de pe un laptop - solutii

Problemele pe partea de mufa de alimentare apar destul de des, dar din fericire in service ele se pot repara rapid si cu minim de cheltuiala.

Simptomele unei mufe de alimentare defecte de pe un laptop (in general se rupe):

- Laptopul functioneaza numai atunci cand tineti cablul de alimentare intr-o anumita pozitie. - Laptopul functioneaza numai pe baterie (se incarca aleatoriu sau deloc cand puneti incarcatorul) - Laptopul nu mai incarca bateria. - Laptopul trece de la sursa de curent alternativ la puterea bateriei in mod intermintent - Laptpul se opreste brusc. - Vi se pare ca din mufa de alimentare sau din jurul sau ies unele componente extrem de mici.

Informatii gresite pe care le puteti primi de la un service laptopuri

Mufe de alimentare defecte de pe un laptopMufe de alimentare defecte de pe un laptop[/caption]

Din pacate exista cateva centre de service laptopuri care inteleg care este problema, dar pentru a castiga mai multi bani va spun ca laptopul este defect sau ca placa de baza este defecta si necesita reparatie sau inlocuire.

Bineinteles aceste operatiuni sunt mai costisitoare comparativ cu reparatia unei mufe de alimentare de pe placa de baza. Interesul nostru este sa ajutam cat mai multi clienti pentru ca intelegem perfect ca atunci cand un client este multumit de serviciile primite ne va recomanda si prietenilor. Nu ne intereseaza sa inventam probleme inexistente sau sa va determina sa platiti mai multi bani ca sa cumparati o componenta noua. Nu, noi stim foarte bine care sunt problemele care pot aparea pe mufa de alimentare de laptop si din fericire avem experienta in repararea acesteia. Este o problema tipica ce apare de cele mai multe ori din utilizarea defectuoasa - de exemplu cablul de la alimentator este incolacit si nu sta bine, trageti prea tare mufa din laptop cand deconectati alimentatorul sau infingeti brutal conectorul in mufa de alimentare.

Dupa ce este reparata la service laptopuri, mufa de alimentare se va rupe din nou dupa o vreme?

Noi reparam mufe de alimentare aproape in fiecare zi iar tehnicienii nostri care efectueaza reparatii sunt foarte buni in ceea ce fac. Reparatii sunt durabile, dar cand vine vorba despre mufa de alimentare este foarte important cum folositi incarcatorul si daca aveti mai multa grija la mufa de alimentare. Cele mai multe laptopuri nu se reintorc in service (www.onlaptop.ro) a doua oara pentru aceeasi problema cu mufa de alimentare, dar retineti ca orice se poate rupe daca este folosit prea intens sau intr-un mod brutal.