Dreptul la reparare: reparații mai ușoare și mai atrăgătoare

Returnare

Dacă înainte, după ce expira garanția laptopului sau a altor dispozitive, consumatorii se gândeau să achiziționeze altele noi în loc să opteze pentru reparare, acum lucrurile s-au schimbat. Datorită noilor drepturi privind reparațiile ușoare și accesibile, adoptate de Comisia Europeană sub numele de "Dreptul la Reparare", este mult mai simplu și mai ieftin să reparăm produsele pe care le deținem.

De ce să reparăm în loc să cumpărăm?

✔ Repararea unui dispozitiv este, în general, mult mai ieftină decât achiziționarea unuia nou. Consumatorii pot economisi sume considerabile prin înlocuirea pieselor defecte în loc de a cumpăra un produs complet nou.

✔ Reparațiile se pot face adesea mult mai rapid decât timpul necesar pentru a căuta, achiziționa și configura un dispozitiv nou. Acest lucru înseamnă că utilizatorii își pot relua activitățile normale într-un timp mult mai scurt.

✔ Directivele europene asigură garanții extinse pentru piesele schimbate și reparațiile efectuate, oferind consumatorilor siguranța că dispozitivele lor vor funcționa bine pentru o perioadă mai lungă. În plus, accesul la suport tehnic calificat poate oferi soluții rapide și eficiente pentru orice problemă.

Contribuie la un mediu verde prin reparația echipamentului!

Conform unui sondaj Eurobarometru: “Se aruncă produse care sunt adesea viabile și care pot fi reparate, dar care sunt adesea aruncate prematur, fapt care produce 35 de milioane de tone de deșeuri, consumă 30 de milioane de tone de resurse și generează 261 de milioane de tone de emisii de gaze cu efect de seră în UE în fiecare an.”

✔ Repararea dispozitivelor ajută la reducerea deșeurilor electronice, care reprezintă o problemă majoră pentru mediu. Deșeurile electronice conțin materiale toxice care, dacă nu sunt gestionate corespunzător, pot polua solul și apa.

✔ Promovarea reparării și reutilizării contribuie la o economie circulară, în care resursele sunt utilizate mai eficient și produsele sunt păstrate în uz pentru o perioadă mai lungă de timp.

Haide la OnLaptop și beneficiezi de:

✔ 90% dintre reparații sunt efectuate în aceeași zi;

✔ Garanție pentru orice reparație;

✔ Retur Gratuit în 60 de zile pentru orice componentă cumpărată și montată la noi;

✔ Montaj ultra rapid - curățare profesională laptop sau înlocuire display în aceeași zi (baterii, tastaturi, ecrane, elemente de carcasă ) pentru orice piesă din stoc, APW, PArade, NuvoTon, Winbond, Macronix, etc.);

✔ Pick-Up & Return GRATUIT ( Ridicăm echipamentul Gratuit în orice locație din România );

✔ Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);

✔ 159 Puncte Premium Express Service în Toate magazine Flanco Smart Discounter;

✔ Prioritate în service;

✔ Înlocuire Gratuită pe Perioada Garanției;

✔ Tehnicieni cu experiență.