HDD / SSD Laptop

HDD / SSD Laptop

Reparatii laptop

Hardware & Software

OnLaptop Pick-Up

Nu ai timp sa ajungi in service
venim noi si ridicam laptopul

Filtreaza

1 produs

Descrescator
pe pagina
pe pagina

Intrebari frecvente

 • HDD vs SSD: Care este diferenta?

  HDD-urile sunt unitati de stocare traditionale cu platane rotative care citesc si scriu date. SSD-urile folosesc tehnologii mai noi care stocheaza date pe cipuri de memorie accesibile instantaneu. SSD-urile sunt de 10X mai rapide, mai silentioase, mai mici, consuma mai putina energie si sunt mai durabile.

 • Cat costa un SSD?

  Costul unei SSD pentru laptop variaza in functie de capacitate, viteza si model. In majoritatea cazurilor, un SSD de laptop costa intre 110 si 1000 LEI. Avem modele de SSD 100% compatibile cu laptop-ul tau, totul depinde de ce ai nevoie.

 • Migrarea datelor de pe HDD pe SSD cat dureaza?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.