Reparatii Laptop Auchan Titan Sector 3Reparatii Laptop Auchan Titan Sector 3
Locatii OnLaptop

PICK-UP&RETURN GRATUIT

Intampini probleme cu laptopul si nu poti ajunge la noi?

Premium Quality

159+ Locatii Service

Puncte de preluare Onlaptop - Flanco

Reparații Laptop Medias Kaufland - Service Laptop, Console, Calculatoare

031 005 95 95

Te așteptăm cu drag în magazinul Flanco de la adresa: Sos. Sibiului, F.N, Medias Kaufland, Sibiu Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: L-S:09:00-21:00 /D:09:00-18:00

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

Întâmpini probleme cu laptopul, calculatorul sau consola? te invităm la service-ul nostru din incinta magazinului Flanco, situat în Medias Kaufland. De aici, laptopul tau o sa ajunga la noi si o diagnosticat de către un tehnician experimentat.

Nu trebuie să-ți faci griji! Laptopul tău este în mâini bune. Odată ce acesta va fi diagnosticat, vei fi contactat pentru a-ți comunica problemele și costurile reparației. După ce primim acordul tău, laptopul va fi reparat, iar apoi îl poți ridica din magazinul Flanco din Medias Kaufland.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Cauți Service Reparații Laptop Medias Kaufland?

Dacă ești în căutarea unui service pentru reparații laptop, calculator sau consola în Medias Kaufland, noi suntem alegerea ideală pentru ține! Echipa noastră de experți este pregătită să te ajute în rezolvarea oricărei probleme legate de laptopul, calculatorul sau consola ta. Îți vom repara laptopul rapid și eficient, folosind doar piese de înalta calitate, conforme cu specificațiile producătorului


Pentru a ne adapta nevoilor tale, oferim gratuit serviciul de Pick-Up&Return. Dacă nu poți ajunge personal la service, trebuie doar să completezi gratuit formularul nostru de trimitere laptop în service iar noi ne vom ocupa de restul. Odată ce laptopul ajunge la noi, un tehnician îți va oferi asistență în diagnosticarea corectă a problemei sau a piesei ce trebuie înlocuită.

OnLaptop Medias Kaufland - partenerul tău de încredere în rezolvarea problemelor tehnice și software ale laptopului sau consolei tale! Oferim servicii de reparații pentru orice marcă (Asus, Lenovo, Dell, HP, Acer, Sony, Nintendo, Samsung) sau model, indiferent dacă este vorba de un display spart, un controller defect, sau ai nevoie de o reinstalare a sistemului de operare, fie o resoftare pentru consola ta preferată, indiferent ca este vorba despre PS4, PS5, Xbox sau Nintendo Switch.

Beneficiezi de diagnosticare gratuită realizată de tehnicieni experimentați, specializați în reparații laptop si console. Echipa noastră de tehnicieni și electroniști are cunoștințe avansate în domeniul reparațiilor pentru laptop / console / calculatoare și este pregătită să rezolve orice problemă, indiferent de complexitate.

Înțelegem cât de esențial este laptopul sau consola ta în viața de zi cu zi. Ne angajăm să furnizăm soluții rapide, pentru ca tu să poți reveni rapid la sarcinile tale. Beneficiem de tehnologii de vârf și piese de calitate superioară, garantând durabilitatea și eficiența reparațiilor.

Cu încredere, poți apela la noi pentru curățare, upgrade, reparații laptop, reparatii console sau calculatoare în Medias. Suntem aici pentru a oferi servicii profesionale, cu tehnicieni experimentați, diagnosticare gratuită și soluții pentru reparații complexe ale tuturor echipamentelor (console, calculatoare, telefoane sau laptopuri).

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate
LA ONLAPTOP - SERVICE LAPTOP MEDIAS KAUFLAND, CONSOLE SI CALCULATOARE, BENEFICIEZI DE REPARATII RAPIDE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop ori consola

Avem o expertiză deosebită în reparațiile pentru echipamente it (console, laptopuri, calculatoare si telefoane), și oferim servicii premium. Echipa noastră de tehnicieni este extrem de familiarizată cu toate modelele și mărcile de laptop. Prin urmare, suntem pregătiți să diagnosticăm și să identificăm soluția optimă pentru o reparatie eficientă, corecta și rapidă a laptopului, consolei sau a calculatorului tau.


Te poți baza pe noi atunci când vine vorba despre reparația echipamentului tau, fie ca este vorba despre un laptop, o consola, un calculator sau un telefon! Pe durata reparatiei, te poți relaxa savurând o cafea împreună cu un prieten. Echipa noastră este dedicată și lucrează cu precizie și atenție sporită pentru reparația laptopului tău. La OnLaptop, folosim exclusiv componente de o calitate înalta, pentru fiecare reparatie efectuată. Astfel, laptopul sau consola ta va fi returnata într-o stare excelentă și complet funcționala.


Pentru a putea beneficia de serviciile noastre premium de reparații laptopuri, console sau calculatoare, trebuie doar să ne aduci dispozitivul pentru a fi diagnosticat de către echipa noastră de tehnicieni. În situatia în care nu poți ajunge personal la service am pregătit opțiunea de a trimite laptopul prin curier. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul nostru de trimitere a laptopului în service, iar de acolo ne ocupăm noi!


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Orice problema are laptop-ul tău la Service OnLaptop se va rezolva !


Suntem furnizori de piese pentru reparații laptop și avem acces la o gama extinsă de produse precum: Tastaturi, Baterii, Display-uri, Încărcătoare, Balamale, Mufe de alimentare, Cabluri Video LVDS, Plăci de baza, Memorii, Cipuri, SSD-URI, HDD-URI, precum și sisteme de operare cu licență. În plus, față de serviciile de reparații laptop oferim și servicii de reparații console, calculatoare, sisteme AIO, telefoane sau tablete.


Laptop-ul nu porneste

Ecranul laptop-ului are lumina slaba sau deloc

Nu se vede nimic pe display-ul laptop-ului, dar functioneaza daca este conectat la un ecran extern

Display-ul laptop-ului nu porneste

Aveti ecranul laptop-ului spart

Laptop-ul are dungi pe ecran

Placa grafica a laptop-ului este defecta

Laptop-ul se supraincalzeste sau se inchide brusc

Curatare, reparatii sau inlocuire tastatura

Reparatii mufa alimentare laptop Reparatii balamale slabite sau rupte

Reparatii placi de baza la nivel de componente

Reparatie placa video laptop (reballing)

Inlocuire porturi audio, usb, hdmi

Inlocuire display laptop (ecran)

Inlocuire tastaturi laptop

Inlocuire invertor display laptop

Inlocuire cablu video LVDS, eDP laptop

Reparatii, inlocuire ventilator (cooler) laptop Inlocuire radiator (heat pipe) laptop

Actualizare, rescriere sau deparolare BIOS Inlocuire hard disk laptop defect sau upgrade la SSD

Inlocuire boxe laptop

Inlocuire balamale display laptop

Adaugare memorii RAM Laptop Inlocuire memorii RAM laptop defecte

Reparatii, inlocuire elemente de carcasa laptop: carcasa inferioara (bottom case), carcasa superioara (palmrest), carcasa display (display case) sau rama display (bezel) laptop

Reparatii placa wireless laptop (WI-FI)

Reparatii Controller PS4, PS5, XBOX, Nintendo Switch

Reparatie Controller Consola PS4 / PS5 / XBOX

Resoftare Consola PS4, PS5, XBOX, Nintendo Switch

Reparatie Joy Con Nintendo


La OnLaptop avem chiar și un departament specializat în servicii IT, unde îți putem oferii diferite servicii precum: Mentenanță IT, Consultanță IT, Servicii IT, Externalizare IT, Configurație PC Gaming și montajul acestora

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Laptop Medias Kaufland - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații si upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service: Sos. Sibiului, F.N, Medias Kaufland, Sibiu: L-S:09:00-21:00 /D:09:00-18:00

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 031 005 95 95, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop - Reparatii Laptop Drumul Taberei, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

Q & A

Ai nevoie de un răspuns de la un specialist OnLaptop?

Trimite întrebarea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!