Cooler nefunctional | Cauze si viitoare probleme

Cooler nefunctional | Cauze si viitoare probleme


Cooler nefunctional 

Laptopurile sunt extrem de populare si utile mai ales pentru ca sunt portabile.

Pentru ca sunt portabile, au dimensiuni compacte, iar in componenta lor exista multe piese electronice foarte mici si destul de inghesuite in carcasa. Ganditi-va la un calculator tower normal. Cat spatiu de ventilare are la dispozitie. Ei bine, acest lucru nu este valabil si pentru laptopuri. Prin urmare, ele se incalzesc mult mai usor. De aceea, multi utilizatori se confrunta cu probleme de cooler nefunctional. Coolerul este componenta care are ca scop mentinerea temperaturii laptopului la cel mai bun nivel, astfel incat tot sistemul sa functioneze in parametri normali. Atunci cand exista un cooler nefunctional pe laptop, in mod automat veti observa cateva simptome si chiar veti primi unele mesaje direct pe ecranul laptopului.

In aceste situatii, tehnicienii de la onlaptop.ro sunt pregatiti sa va ajute. Va oferim diagnostic gratuit si o serie de servicii complete pentru reparatii laptopuri. Pentru a ne contacta va rugam sa folositi numerele noastre de telefon afisate pe ecran, sa ne scrieti la adresa de email [email protected] sau sa veniti direct  la unul dintre centrele OnLaptop Locatii .

Reparatii pentru cooler nefunctional

- Ca sa stiti de ce se defecteaza coolerul, trebuie sa intelegeti ce se intampla cu el si care este cauza care il determina sa nu mai functioneze asa cum trebuie. Praful reprezinta inamicul numarul unu al coolerului de laptop. Atunci cand praful se acumuleaza in palele ventilatorului, acesta nu se mai poate invarti asa cum trebuie pentru a asigura buna ventilare a tuturor componentelor din interior. Praful este cel care duce la supraincalzire. Temperatura creste si in consecinta ventilatorul se roteste mai incet sau chiar se blocheaza complet. Acesta este motivul pentru care la onlaptop.ro recomandam tututor utilizatorilor si clientilor sa vina cu echipamentul la curatat cel putin de doua ori pe an. Pentru detalii suplimentare legate de curatarea laptopului de praf va invitam sa accesati pagina Curatare laptop

- In afara de acumularea prafului, exista si alte lucruri care pot face ca un cooler sa devina nefunctional. Astfel, pot aparea probleme mai grave pe partea electrica, iar in acest caz va fi nevoie de inlocuirea coolerului cu unul nou. Acest serviciu este inclus in lista noastra. Sunati-ne acum pentru o cotatie de pret exacta.

- Desigur ca inainte de a efectua orice operatiuni, specialistii nostri vor testa laptopul pentru a pune un diagnostic corect. Diagnosticul este gratuit, nu implica niciun cost din partea dumneavoastra. In functie de rezultat, tehnicienii vor sti exact care este cauza defectiunii si vor putea efectua lucrarile potrivite de reparatie.Produse recomandate