Reparatii, inlocuire balamale laptop !

Reparatii, inlocuire balamale laptop !

Problema cu balamalele rupte sau prea uzate este ca se poate ajunge foarte usor la ruperea carcasei. Din acest motiv nu ar trebui sa neglijati deterioarea balamalelor. Daca se poate neglija.. pentru ca in anumite cazuri balamalele se slabesc atat de tare incat practic este imposibil sa lucrezi la laptop deoarece displayul nu poate sta desfacut, intr-o pozitie comoda pentru utilizator. Apoi din cauza balamalelor rupte se poate deteriora si ecranul sau cablul video de conexiune intre display si motherboard.

De ce se rup balamalele?

De cele mai multe ori balamalele cedeaza in urma uzurii, a unei folosiri necorespunzatoare, din cauza materialului de proasta calitate din care sunt realizate si bineinteles in urma unor accidente (cand laptopul este scapat pe jos etc).

Tehnicienii din service-ul nostru sunt pregatiti pentru a repara/ inlocui balamalele laptopurilor, indiferent de marca si modelul acestora. Inlocuirea balamalelor costa intre 80 si 200 de lei in functie de problema si de laptop. Aceasta valoare include pretul balamalelor noi. Pentru manopera de schimbare a balamalelor oferim garantie intre 3 si 12 luni, iar balamalele in sine au si ele garantie oferita de furnizor.

 

 

Exista anumite laptopuri cu balamale predispuse la rupere/ slabire?

Da. Dupa cum am spus si mai sus unii producatori, din dorinta de a oferi laptopuri ieftine, lucreaza cu materiale mai slabe, inclusiv in ceea ce priveste balamalele. Astfel in randul tehnicienilor din service sunt cunoscute unele modele de laptopuri mai vulnerabile in ceea ce priveste rezistenta balamalelor. Cateva exemple sunt laptopurile Acer Aspire si Extensa, mai multe modele MSI, Toshiba seria Satelite, Dell seria Inspiron, de la Fujitsu Siemens modele ca Esprimo Mobile V3515 si V6535, de la Asus Seria F3, F5 si F7, iar lista poate continua.

Din multitudinea laptopurilor vulnerabile in ceea ce priveste rezistenta balamalelor putem desprinde foarte usor concluzia ca este important sa folosim laptopul cu atentie. Cand inchidem capacul nu trebuie sa apasam cu putere. La fel nu trebuie sa solicitam foarte mult balamalele lasand laptopul cu ecranul deschis pana la 180 de grade. Desi cele mai multe balamale sunt realizate din metal, este se pot slabi in timp si se pot rupe usor.

Pentru inlocuire balamale in service va rugam sa ne contactati la 0761 431 575 sa 0761 431 576. Vom fi bucurosi sa va putem ajuta in cel mai scurt timp pentru ca dumneavoastra sa va puteti folosi laptopul in mod corespunzator, fara grija ca balamalele rupte ar putea determina defectarea displayului sau a cablului video.Produse recomandate