Top cele mai frecvente probleme de service

Top cele mai frecvente probleme de service

Mai jos veti gasi o lista cu cele mai frecvente probleme cu care se poate confrunta un utilizator de laptop. Putem solutiona oricare dintre acestea.

Doar vizitati-ne la service sau sunati-ne. In cazul in care laptopul dumneavoastra are unele din aceste simptome, atunci este momentul sa-l aduceti la noi pentru verificari suplimentare.

 

1. Laptopul se misca foarte incet.

 

Aceasta este cea mai des intalnita problema in randul utilizatorilor care ajung in service. Exista mai multe motive pentru care se intampla acest lucru, dar in general cauza principala pare sa fie lipsa unei bune intretineri a laptopului.

Fragmentarea datelor, registri corupti, spyware si o multime de programe si servicii inutile pot duce la incetinirea vitezei de lucru pe un laptop si ii stirbesc performantele.

Veniti la noi in service daca intampinati aceasta problema si veti putea castiga pana la 30% mai multa viteza de performanta pentru laptopul dumneavoastra.

 

2. Laptopul se blocheaza, ingheata (freezing) si afiseaza ecrane albastre.

 

Aceasta este una din cele mai comune probleme ale laptopurilor. Si din pacate adesea aceste simptome denota probleme ceva mai serioase. Prin urmare, prima data este nevoie de un diagnostic din partea unor profesionisti. Stiti deja ca va puteti baza pe experienta si disponibilitatea noastra.

De cele mai multe ori problema este cauzata de un sistem de operare corupt, de drivere instalate necorespunzator, de virusi sau probleme hardware. Pentru a evita problemele de acest gen activati antivirusul zilnic si periodic veniti in service pentru curatarea laptopului.

Asigurati-va ca instalati driverele corect. Cresterea memoriei virtuale poate fi de ajutor pentru eliminarea freezingului.

 

Top cele mai frecvente probleme de service

 

3. Laptopul se inchide sau reporneste singur.

 

Aceasta problema este cauzata de obicei de defectiuni ale unor componente hardware sau de acumularea de praf si imbacsirea ventilatoarelor de racire a laptopului. Laptopul incearca sa se raceasca oprindu-se automat.

Prin urmare, daca auziti un zgomot puternic din zona ventilatoarelor sau simtiti ca ventilatoarele nu se mai invart, este momentul pentru o curatare profesionala.

Aceasta curatare presupune indepartarea prafului de pe componentele interioare, inclusiv decongestionarea ventilatoarelor si inlocuirea pastei de pe procesor. Nu putem omite faptul ca o parte din utilizatori raman mereu uimiti de rezultatele pozitive obtinute atunci cand le aratam cum cablurile de conexiune trebuie stranse foarte bine.

 

Top cele mai frecvente probleme de service

 

4. Zgomote si vibratii ciudate.

 

Acest lucru denota in totalitate o problema hardware. Laptopul este alcatuit din mii de piese. Una dintre acestea se poate defecta.

Supraincalzirea poata dauna cablurilor interne si pieselor extrem de sensibile. Zgomotele inalte (scartait, troncanit sau tiut) pot fi cauza unor componente electronice defecte.

Oricare ar fi motivul, la Service OnLaptop va putem ajuta cu solutii durabile.