Consultanta ITConsultanta IT
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Consultanta IT

+90%

clienți mulțumiți

+10.000

laptopuri reparate

100%

eficiență în reparații

+90%

intervenții same-day

CE REPARAM?
ADUCEM UN LAPTOP ÎN PERFECTĂ STARE DE FUNCȚIONARE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop

Suntem experți în reparații rapide pentru toate mărcile de laptop-uri, servicii complete care includ: diagnosticare, curățare, eliminare viruși sau spyware, actualizări software, verificare hardware, instalări software și optimizare tehnică. Serviciile noastre acoperă toate măsurile tehnice care să asigure securitatea și funcționarea optimă a sistemului.

COMPLETEAZA DATELE PENTRU A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT IN MENTENANTA IT!

FII PE PACE, TOTUL VA FI BINE

Tehnologia avansează, dar și expertiza tehnică.

Cunoaștem în detaliu din experiență toate particularitățile tehnice necesare pentru fiecare brand de laptop disponibil pe piață. Laptopurile sunt o provocare, cât și o pasiune deosebită pentru electroniști deoarece piesele sunt miniaturizate și corelate în circuite integrate: toate piesele sunt asamblate într-un spațiu foarte compact, insa modalitatile de abordare ale sistemului sunt asemanatoare.

Avem expertiza tehnica pentru toti producatorii de laptop.
EȘTI PE MÂINI BUNE.

Avem peste 10 ani de activitate profesională

Suntem pasionați de electronică laptop de câteva decenii. Cunoaștem toate procedurile, operațiunile și trucurile tehnice ale meseriei.

Știm din experiență că prețul unei reparații profesionale de laptop reflectă valoarea serviciului tehnic, iar clienții noștri caută servicii de calitate.

Experiența își spune cuvântul pentru realizarea unor operațiuni specializate care necesită atenție suplimentară atunci când vine vorba de salvarea unor fișiere și baze de date importante ori pentru construcția unor configurații de upgrade cu piese noi.

+10 000 laptopuri reparate
Poți avea încredere că avem expertiza necesară pentru orice tip de intervenție.

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de Consultanta IT OnLaptop ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp va dura reparatia ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi. Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere sau Servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si defectiune pentru laptop, calculator sau all-in-one pc.

 • Este nevoie sa platesc lunar, cat costa ?

  Semnarea unui contract nu genereaza costuri lunare, platesti doar cand ai nevoie de serviciile noastre.

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.

Consultanta IT – Indiferent daca afacerea dumneavoastra necesita un set simplu de upgrade-uri, o reproiectare a sistemelor curente sau o implementare a unui sistem complet nou, OnLaptop va poate ajuta.

 

Ca in cazul majoritatii serviciilor noastre, OnLaptop va efectua mai intai o analiza a infrastructurii existente. In urma acestei analize va vom putea oferi sfaturi pertinente.

 

Rezultatele analizei noastre ne vor permite sa proiectam un sistem eficient din punct de vedere al costurilor pentru a va gestiona nevoile de afaceri. Vom invata mai intai despre functionalitatea afacerii dvs si apoi vom proiecta sistemul potrivit pentru dvs.

OnLaptop proiecetaza sisteme sigure si durabile

Cel mai important, OnLaptop proiecteaza sisteme cu fiabilitate si stabilitate ca ingrediente principale.

Ca parte a acestui serviciu, vom face urmatoarele:

Vom vorbi cu dvs. pentru a intelege specificul afacerii si partea pe care o joaca sistemele IT in ea

Se va efectua un inventar complet al sistemelor informatice existente impreuna cu o inspectie tehnica;

Analizam securitatea, fiabilitatea si functionalitatea retelei si a calculatoarelor;

Vom pregati un raport continand o evaluare completa si recomandari privind imbunatatirea sistemelor intr-o maniera eficienta.

Contacteaza-ne